Vilkas salibandyviikonloppu takana

Viikonloppuna oli usempi joukkue turnauksissa ympäri Suomea.

Lauantaina peleillä olivat P12- ja P10-joukkueet.
P12 joukkue matkusti Kaaville. Pelit olivat todella tasaisia ja otteluissa nähtiin useita hienoja suorituksia kentän eri osa-alueilla. Turnauksen saldona yksi voitto ja kaksi tappiota.
P10 joukkue sai järjestää kotiturnauksen Kylmäojalla. Päivä oli pelien täyteinen, kun pelejä kertyi peräti neljä. Kaikki pelit olivat maalin pelejä ja saldona kolme voittoa ja yksi tappio. Turnauksessa nähtiin liikunnan riemua ja yrittäminen oli kovaa kaikilla pelaajille. Hienoa, että sarja tarjoaa näin tasaisia pelejä.

Launtaille mahtuu myös pelejä P14 ylialueellisessa turnauksessa. Turnaukseen lähdettiin yhteisjoukkueella, josta löytyi pelaajia LeBasta, Josbasta ja Coach Teamista. P14 ylialueellisten viimeinen syyskauden turnaus oli kaksi päiväinen turnaus Eerikkilässä.

Joukkue ja pelaajat saivat todella hienoja ja kovia pelejä. Samalla joukkue pääsi yhteiselle reissulle, jossa ei iloa puuttunut. Turnauksen pelit olivat pääasiassa tasaisia.

Turnauksen pelit:
Lauantai:
Nokia Krp – LeBa-96 4-4
LeBa-96 – OFBC 4-15
Sunnuntai:
Karhut – LeBa-96 7-7
LeBa-96 – Steelers/SCU 10-6

Sunnuntaina peleillä P14 joukkueen lisäksi P16 yhteisjoukkue ja P8

Josba/LeBa P16 joukkueelle harmittava tappio SM-sarjassa Lahdesta. Lasb – Josba/LeBa 6-3. SM-sarja on harmittavasti alkanut useammalla tappiolla, vaikka pelin suunta on ollut ylöspäin. Kun tekeminen vaan jatkuu yrittelijäänä, niin kyllä voittojakin alkaa tulla. Seuraava yritys voittojen tielle on tulevana lauantaina 26.11. Kontiolahden liikuntahalli klo 18:00. Ottelussa vastaan tulee OLS.

P8 kahden joukkueen voimin Kylmäojalla pelatussa Säbäkipinäturnauksessa. Molemmat joukkueet pelasi neljä peliä ja mukaan mahtui voittoja ja tappioita sekä tärkeimpänä liikunnan iloa. Pelaajat on hienosti oppinut uusia juttuja syksyn aikana ja kova on halu kehittyä.