Seura

Lehmo Balls-96 ry on Kontiolahtelainen vuonna 1996 perustettu salibandyn erikoisseura. Seurasta käytetään lyhennettä LeBa-96. Seuran tarkoituksena on järjestää laadukasta salibandytoimintaa.

Arvot

Seuran arvot ovat avoimuus, ennakkoluulottomuus sekä kasvu- ja kehityshaluinen toiminta. Toimintaa leimaa yhteisöllisyys ja toiminnan laadun jatkuva kehittäminen.

Visio

Visio on olla salibandyseura, joka liikuttaa perheitä ja urheilijoita laajalla rintamalla ja tukea pelaajien kehitystä pelaajapolun mukaisesti.

Tähtiseura

LeBa-96 on ollut Suomen Olympiakomitean Sinettiseura vuodesta 2013 lähtien. Sinettiseurat ovat nykyisin Tähtiseuroja ja LeBa-96 on Tähtiseura lasten ja nuorten liikunnan osalta. Tähtimerkki on lupaus laadukkaasta toiminnasta nykyisille ja tuleville harrastajille. Tähtiseurana oleminen merkitsee seuralle halua kehittyä ja olla entistä laadukkaampi seura harrastajilleen. Toimintaan panostetaan ja jokaisen harrastajan liikuttaminen on seuralle tärkeää.

Tähtimerkki

Tähtiseura-ohjelman laatutekijät täyttävät seurat tunnistaa Tähtimerkistä. ​

Tähtimerkki on lupaus laadusta. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan vastuullisesti, kuunnellaan ja kannustetaan osallistujia, reagoidaan ympärillä tapahtuviin muutoksiin, toimitaan modernisti ja vaikutetaan toimintaympäristöön.​Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan kohti omia tavoitteitaan ja kehittyä.