Tie pohjoiseen

LeBan C1-poikien ensimmäisen tuplaviikonlopun osoitteena on Oulu. LeBa lähtee pohjoisen pistejahtiin sarjan neljänneltä paikalta kaikki kolme ottelua voittaneena. Oulun jättiläisistä viime kaudella C2-sarjassa vahvasti esiintynyt OLS on toistaiseksi onnistunut voittamaan vain yhden ottelun kun taas Merikoski SBT Warriors vaanii sarjassa pisteen päästä LeBasta, tosin yhden ottelun enemmän pelanneena.

Valmennus ennustaa Oulun vierailulle luonteeltaan hyvin erilaisia pelejä. Lauantaina vastassa on pitkänhuiskea ja yksilötasolla erittäin taitava Luistinseura, kun taas sunnuntaina väännetään kovan kollektiivin Merikosken sotureiden kanssa. Oululaisjoukkueet ovat LeBan pojille uusia tuttavuuksia, kumpaakaan vastaan ei ole koskaan aiemmin pelattu.

”On tämä vaan hienoa hangata sählyä SM-sarjatason vastustajien kanssa. Jokainen joukkue saa vähitellen juonen päästä paremmin kiinni ja vastassa on jatkuvasti yhä kovempia jengejä. Kotihallinsa koskemattomuutta puolustaa viikonloppuna kaksi todella laadukasta vastustajaa. On sanomattakin selvää, että kymmentä maalia ei voi näitä vastaan päästää, jos meinaa voittoja juhlia.

Molemmat vihulaiset kykenevät pistämään palloa pussiin hurjalla prosentilla, kun katsoo joukkueiden tehtyjen maalien määriä. Kumpikin vatustaja on kaadettavissa, mutta nyt vaaditaan taas sitä kuuluisaa maksimisuoritukseen venymistä, jos kuusi pinnaa tahdotaan metsästää. Lämmitellään bussijalat huolella pois ja lähdetään yllättämään taidokkaita poroilla ratsastajia!”, toteaa vastuuvalmentaja Jouni Juurela.

OLS – LeBa la 31.10. klo 14.30
Merikoski SBT Warriors – LeBa su klo 12
Ottelut voi tuttuun tapaan katsoa suorana YouTubesta: Salibandy Pojat 05 SM/Divari Live