Pisteen reissulla jälleen

C1-poikien vierasturnee jatkui 21.-22.11. Tampereen ja Hämeenlinnan otteluilla. Classic lähti hakemaan revanssia sarjan ensimmäisen kierroksen tappioon Kontiolahdella. Ottelun ensimmäinen erä näytti jo päivän käsikirjoituksen:

”Classic oli vienyt pelinsä ihan eri tasolle kuin avauskierroksen matsissa. Eka erä nukuttiin täysin ja omissa soi liikaa. Kaksi erää miteltiin tasaväkisesti ja petrattiin koko ajan peliä.” Loppulukemat kirjattiin Classicille 15-9.

”Steelersiä vastaan saatiin jo ihan erilainen taistelumieli ja meillä oli kaikki saumat ottaa mukaan kolme pistettä. Pieniä virheitä puolustussuuntaan ja jouduttiin takaa-ajajiksi. Jatkoajalla olisi voinut pomppia maalille kummalle vaan, mutta nyt näin päin.

Steelers osoitti meille taas sen, kuinka pienistä tiloista tämän sarjatason pelaajat pystyvät pistämään palloa pussiin, jos niille antaa tilaa.” Steelersin 7-6 jatkoaikavoitosta LeBalle yksi piste takataskuun.

”Eihän tässä pelkästään tulos edellä voi mennä, koska hyvälle kotikeväälle pitää pystyä luomaan pelillistä pohjaa jo syksyllä. Otteluohjelma on meille tosi armoton, mutta viiteen viimeiseen vieraspeliin olisi hyvä saada pari onnistumista. Sen kautta on helpompi lähteä kevääseen.

Ensi viikonloppuna napataan pääkaupunkiseudulta enemmän pisteitä mukaan peleiltä!”, vastuuvalmentaja Jouni Juurela.

28.-29.11. LeBan pojat pelaavat EräViikingit Pohjoista ja Oilers NG:tä vastaan Helsingissä ja Espoossa. Joulun alla olisi vihdoin taas kotipelin aika, 19.12. Kontiolahdelle matkustaa LASB/SB Heinola. Uuden vuoden ensimmäisinä päivinä tehdään Länsi-Suomen kierros ja sen jälkeen saadaan pelata pitkä putki kotona.