Pirkat vei avausosan

Harmittavaan paikkaan osui LeBa SB:n kauden ensimmäinen tappio kotihallissa. Pirkkalan Pirkat poistuivat pimenneeseen iltaan 5-3 voitolla. LeBa sai otteluun todella kovan startin, kun Petri Väänänen puttasi Joona Monosen syötöstä avauamaalin vain 12 sekunnin jälkeen. Tämän jälkeen kotijoukkue pelasi vielä hyvä avauskympin, mutta erän loppu oli vieraitten ja se pitkälti ratkaisi ottelun. Pirkat löi kolme turhan halpaa maalia ja sai niiden avulla otteen pelistä. Toisen erän jälkeen ero oli jo kasvanut kolmeen, kun vieraat johtivat 5-2. Kotijoukkueen kiri tuotti tällä kertaa vain Antti Rädyn tekemän kavennuksen, mutta lopussa maalia ei saatu sen paremmin 5vs4 kuin 6vs5 pelissäkään.

Sarja jatkuu lauantaina 6.4 Pirkkalassa ja jos LeBa hakee tuolta voiton niin ottelusarja ratkeaa Kontiolahdella sunnuntaina 7.4.