Pinkkipaidat ja harsoinen teräs

Pinkkipaidat ja harsoinen teräs

Kuva: Janne Suhonen

”Viime sunnuntain pohjakosketus on käsitelty ja nollattu. Muistutettiin itsellemme, että C-junnujen peli voi edellisessä pelissä olla kauden heikointa ja seuraavassa kauden parasta.”

C1-pojat suuntaavat kauden toiselle tuplavierasviikonlopulle Tampereelle ja Hämeenlinnaan.

”Vastassa on oman pelinsä lentoon saanut ja Kontiolahden vierastappiosta suututettu Classic. Kaikki Classicin valmennustiimin toistakymmentä valmentajaa ovat varmaan haistelleet meidän pelaamisen läpi. Tehdään hartiavoimin töitä ja haetaan kauden suurinta pommia.” Classic on pienen alkukankeuden jälkeen ottanut ennakoidun paikkansa sarjan kärkikolmikossa ja voittanut muun muassa edellään olevat ErVin ja OLS:n

Terästä lähdetään tylsyttämään Hämeenlinnan Steelersin vieraaksi.

”Steelers on myös erittäin vaarallinen ryhmä, jonka pelaaminen ailahtelee paljon. Hyvänä päivänä joukkue kykenee kaatamaan sarjan kovimmat joukkueet, joten parhaimpaan on venyttävä heitäkin vastaan.” Steelers majailee sarjataulukossa kolme pistettä LeBan takana. Teräsmiehet ovat lebalaisten lailla voittaneet Classicin ja ottaneet toisen kovan päänahan voitolla OLS:sta.

”Tänä viikonloppuna ei omissa enää soi edellisten viikkojen malliin. Siitä pidetään huoli. Ainut tie pärjätä SM-sarjassa on tehdä paljon töitä myös puolustavissa rooleissa.”, vastuuvalmentaja Jouni Juurela.

La 21.11. Classic – LeBa klo 17.30 Tampereen tenniskeskuksessa
Su 22.11. Steelers – LeBa Hämeenlinnan klo 15 Nummikeskuksessa
YouTube: Salibandy Pojat 05 SM/Divari Live