LeBasta valintoja veteraanimaajoukkueleiritykseen

LeBan edustusjoukkuetta kuluvalla kaudella edustaneet Pekka Pirhonen, Juha Pennanen ja Petri Väänänen on valittu uuden veteraanimaajoukkueen ensimmäiseen leiritykseen. Ryhmästä kootaan joukkue kesällä pelattaviin yli 35 -vuotiaiden MM -kisoihin Venäjälle.

”Olemme seuranneet herrojen esityksiä tiiviisti koko kauden ajan. Väänänen on huippukunnossa ja varmasti hyvin lähellä kisakonetta joka tapauksessa. Pirhosen kohdalla täytyy tehdä hieman lisäselvityksiä, koska miehen selässä on titaania ja Venäjän säädökset asian suhteen ovat tarkemmat. Pennasella ei toisesta polvesta montaa ehjää osaa löydy ja hänen käyttämänsä erikoistuen hydrauliikka vaatii myös erillisluvan kansainväliseltä liitolta.”, kommentoi veteraanimaajoukkueen tiedottaja Ari-Pekka Rilli.

”Seurassa on tehty hyvää työtä näiden konkaripelaajien kanssa ja myös valmennuskaksikko Salmela-Kaasinen pyöri alkuspekulaatioissa mukana. Kaasinen on edustanut kuitenkin kauden aikana Pogostaa, mikä rinnastetaan Venäjän kansalaisuuteen, joka estää edustusoikeuden Suomen paidassa. Salmela sen sijaan on nuoruusvuosina edustanut tanhukisoissa ukrainalaista ryhmää ja tämä estää hänen osallistumisensa. Selvitämme vielä, saisimmeko heidät kuitenkin valmennustiimiin mukaan”, kertoo salibandyliiton veteraanijaoston johtaja Kimmo Ura-Vesi.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan lopullista maajoukkuetta ja kesän kisoja!