LeBa tiedottaa

LeBan johtokunta kokoontui maanantaina keskustelemaan tulevan kauden suunnitelmasta muuttuneessa fuusiotilanteessa. Selvänä ja yksimielisenä asiana keskustelussa esiin nousi se, että LeBan mielestä Karelia Flames olisi tullut toteuttaa yhteisen suunnitelman mukaisesti jo tulevalta kaudelta alkaen ja kiireiseen aikatauluun vastata kovalla reippaalla työllä ja nopealla päätöksenteolla. Josba halusi kuitenkin asiassa aikalisän ja nyt siitäkin huolimatta salibandyelämä jatkuu ja uusi kausi lähestyy. Näin ollen maanantaisen keskustelun tulos sinisissä oli, että LeBa panostaa kaikki nyt fuusiosuunnitelmalta irtoavat paukut LeBan omaan toimintaan tulevalle kaudelle. Meillä on tehty äärimmäisen hyvää tiimityötä muutaman kauden verran, tulokset näkyvät jäsenistön yhteneväisyydessä, toimintakulttuurissa, pelaajapolussa ja myös päämäärätietoisuudessa. Nämä edellä mainitut seikat ovat hyvä kivijalka myös kilpailullisen menestyksen suhteen, jonka kehittämiseksi haemme lisäkeinoja ensi kaudella nyt sitten LeBana, tietenkään erittäin hyvällä tiellä olevaa harrastetoimintaa unohtamatta. Tämä tarkoittaa muun muassa joukkueiden salivuorotarpeeseen vastaamista, valmennuspäällikön fokuksen suuntaamista yhä enenevissä määrin joukkueiden kehityksen hyväksi ja valmentajiin sekä heidän koulutukseen panostamista.

Yhteistyö Josban kanssa on puolestamme edelleen täysin mahdollista mutta nyt odotamme punaisesta tiimistä selkeää ja hyvää ehdotusta sen osalta, miten tuota yhteistyötä tulisi lähteä edistämään. Lisäksi sitoutuneisuus yhteisiin suunnitelmiin tarvitaan molemmilta, jotta voidaan onnistua. Tulevalle kaudelle pelaajat asettuvat siihen seuraan, jonka kokevat kukin itselleen parhaaksi toimintaympäristöksi ja vuoden päästä toivottavasti olemme siinä pisteessä, että kaikkien on mahdollista toimia saman katon alla.

LeBan edustus viesti eilen erittäin kovia uutisia, kun vain kaksi päivää kauden päättymisen jälkeen jo lähes kolme kentällistä pelaajia oli ilmoittanut jatkavansa seuraavalle kaudelle joukkueessa. Tämä kertoo paljon LeBan hengestä. Sakke Salmelan luotsaama edustusjoukkue on myös hengessä mukana kehittämässä yhtenäistä ja entistä kilpailukykyisempää salibandya Pohjois-Karjalan alueelle. Sinisillä on sangen yhteneväinen hyvähenkisten ihmisten joukko matkalla kohti menestyksekkäämpää koko alueen yhteistä salibandyhuomista.