LeBa oli mukana Tähtiseura-päivillä viikonloppuna

LeBa oli mukana Tähtiseura-päivillä viikonloppuna

Tähtiseura-päivälle osallistui reilu 350 seuratoimijaa. Ajatuksia vaihdettiin ja seuran kehitykseen saatiin paljon uusia ideoita. LeBa on tällä hetkellä Savo-Karjala alueen ainoa salibandyn Tähtiseura lasten ja nuorten urheilun puolella.

Linkki Olympiakomitean uutiseen tapahtumasta: Tähtiseurat rakentavat yhdessä laadukasta seuratoimintaa

 

Mikä on tähti seura? Tähtiseura brändin visio

”Suomalainen urheilu loistaa tähtiseuroissa”

”Tähtimerkki on Olympiakomitean ja lajiliittojen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

Tähtimerkin saaneet seurat muodostavat tähtikuvion, joka loistaa kirkkaampana kuin tähdet yksinään. Tähtikuvioissa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla. Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille.

Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan. Entistä laajempi tuki mahdollistaa paitsi liikunnan säilymisen osana ihmisen eri elämänvaiheita, myös alustan kehittyä huippu-urheilijaksi.”