Karelia Flames tiedote

Josba junioreiden johtokunta on tänään tiedottanut kauden 2019-2020 mittaisesta aikalisästä Karelia Flames projektin osalta. Kyseinen aikalisä on Josba Junioreiden yksipuolinen päätös. LeBan kanta Pohjois-Karjalan salibandyn kehittämiseksi on selkeä ja kirkas ja näin ollen LeBan johtokunnalla on ollut määrätietoinen ja selkeä ajatus viedä yhteistyö maaliin tiedotetulla tavalla.

”Tärkeää on, että saamme toteutettua ne joukkueet, jotka odottivat Flamesin toteutumista suurella innolla. LeBan lähtökohta on pelaaja- ja lajilähtöinen eikä meidän ajattelutavassa yhteisen päämäärän hyväksi katsota peräpeiliin vaan tulevaisuuteen. Tämä ajattelutapa ei Josban aikalisäaloitteesta muutu ja haluammekin että kaikki ne pojat, jotka haluavat yhdessä pelata, saavat niin tehdä jo ensi kaudella.” kommentoi LeBan puheenjohtaja Henna Mäki.

”Nyt katsotaan miten tämä saadaan toteutumaan ja tehdään töitä, ettei muutos tuota pettymyksiä. Johdonmukaisuutta ja aktiivisuutta tarvitaan, jotta asiat onnistuvat. Tätä fuusiota on kaivattu vuosia ja meidän mielestä se olisi kaivannut rivakkaa toteutusta, ei aikalisää”

LeBa pitää johtokunnan palaverin ensi maanantaina, jossa määritetään suunnitelma ensi kaudelle. Luonnollisesti viestimme aktiivisesti, pahoittelemme myös osaltamme muutosta pelaajille ja toimihenkilöille.

Terveisin LeBa johtokunta