Kaksi pistettä Jyväskylästä

Kaksi kotivoittoa oli alla kun C1-pojat lähtivät ensimmäiseen vieraspeliin Jyväskylään. Kaupungin kahdesta kovasta SM-sarjan joukkueesta vastassa oli Happee. Isännät pelasivat lauantaina paikallisderbyn, jossa O2-JKL/MuurY taipui Happeelle vasta rankkareilla.

Vastuuvalmentaja Jouni Juurelan mukaan ottelu oli Palokan salibandypalatsissa juuri niin hankala kuin saattoi odottaa. ”Läpi ottelun pallollinen peli oli hiukan enemmän meidän hallintaa, mutta joukkoon mahtui myös paljon mustia hetkiä. Kolmen maalin johtoasema menetettiin kahdesti ottelun aikana. Joukkue osoitti jälleen kerran henkisen kanttinsa kairaamalla varsinaisen peliajan lopussa kahden pelaajan ylivoimalla tasoihin.”

LeBan 11-10 voitto Happeesta ratkesi jatkoajalla ja näin kotimatkalle lähdettiin kahden pisteen kanssa.

”Vastassa oli tänään tämän kauden vastustajista pallollisesti paras joukkue. Kaksi pistettä oli meiltä hyvä puristus. Pääkallon tietäjille terveisiä, että kontiolahtelaiset osaavat takoa maaleja myös vieraalla kentällä. Lisää tasaisuutta otteisiin ja ensi viikonloppuna nöyrästi haastamaan Oulun jättiläisiä!”

Kauden ensimmäiset tehopisteet tänään merkkauttanut Miska Pennanen tuumaili ottelun jälkeen, että voitto meinasi kolmannessa erässä karata ylimielisyyteen. Joukkue keräsi itsensä kasaan ja jatkoajalla voitontahtoa LeBalla oli vastustajaa enemmän.