Edustusjoukkue on valmis

Keskiviikkoilta toi mieluisia uutisia, kun edustusjoukkueen haaviin tarttuivat sekä Mikael Jolkkonen että maalivahti Jari Sivonen. Lisäksi puolustaja Matti Karvinen vaihtaa Josban punaiset Lehmo Ballsin sinisiin.

Mikael Jolkkonen vietti kaksi kautta Tampereen KooVeessa ja sitä ennenhän ”Mikke” pelasi tehokkaan kauden Divarissa LeBan paidassa. Rightin puolen hyökkääjä oli juuri se, mitä lääkäri määrää ensi kauden sininuttuihin. Tervetuloa takaisin Mikke!

Jari ”Sippe” Sivonen on todellinen LeBa legenda, lähdössä on 15. kausi LeBan eri joukkueissa, mutta vasta nyt ensimmäistä kertaa edarissa. Sivonen tuo mukavan määrän kokemusta ja aina tärkeitä perinteitä mukanaan. Markus Ylikoski lähtee töiden perässä muualle pelaamaan.

Matti Karvinen on vuonna 2001 syntynyt erittäin lahjakas puolustaja kuuluisasta Karvisten salibandyperheestä. Viime kaudella Karvinen oli jo isossa roolissa Josba Akatemian joukkueessa. Matti vahvistaa myös LeBan A-junnuja ikänsä puolesta vielä useamman kauden ajan.

Nyt edustusjoukkueella on kaksi maalivahtia, 7 puolustajaa ja 10 hyökkääjää. Lisäksi Miika Sikiö ja Petri Väänänen harjoittelevat joukkueen mukana. Molempien herrojen pelaaminen varmistuu heinäkuun loppuun mennessä.