C1-poikien kausi päätökseen

C1-poikien kausi päätökseen

Tässä se nyt oli. Unelma SM-sarjassa pelaamisesta tehtiin todeksi ja kesken jäänyt kausi päätettiin sarjan viidennelle paikalle. Kausi paketoitiin haastamalla LeBa Truckersin papat.

”Tämä kausi oli hyvin vaiherikas niin kuin odottaa saattoi. Alkuun hirmuisessa hurmoksessa painettiin kuonoon Classicia ja Speveä, sitten koitti vieraspelien kautta alamäki ja ahdistus. Lopulta nousimme kuitenkin vaikeuksien yli ja päätimme kauden kotona vahvasti. Sarjakärki O2:n voittolaukauskilpailuun vieminen kotona osoitti, että me olisimme kyenneet haastamaan sarjan kärkijoukkueet keväällä.

On poikien kannalta suuri harmi, kun kevään parhaat playoff-pelit SM-sarjassa jäävät kokematta. Saimme revittyä joukkueen koneesta irti melkein kaiken, mitä otettavissa oli. Päästiin SM-sarjaan ja pärjättiin siellä tehden läjäpäin maaleja. Se ei ole Pohjois-Karjalassa valtakunnan sarjoissa itsestään selvää. Meidän alueen jengit menevät valtakunnan peleihin yleensä vain ottamaan oppia, mutta me mentiin sinne haastamaan tosissaan Suomen kärki.

Toivotan onnea kaikille joukkueen pelaajille sinne, missä heidän pelit jatkuvatkaan, sekä myös heille jotka päättävät tehdä muita asioita elämässään. Uskaltakaahan hallita pelejä valtakunnan kentillä jatkossakin!” – vastuuvalmentaja Jouni Juurela

Kiitos Jouni, toimihenkilöt, vanhemmat ja tukijat.

Kiitos joukkue. Minne ikinä tie salibandyn parissa ja elämässä vie, niin tämän kauden opit, kokemukset ja muistot kulkevat varmasti mukana.