A-juniorit divariin

Viikonlopun tiukan taiston jälkeen LeBan A-juniorit jatkavat pelejä valtakunnallisessa 1.divisioonassa. Lauantain jälkeen tilanne näytti hiukan hankalalta, mutta sunnuntaina kaikki sujui suunnitelmien mukaan. Muut pelasivat sopivasti ristiin niin, että jatkopaikka oli kahdella oman pelin voitolla selvä. Lohkon lopputulokset ja pelitapahtumat voi käydä katsomassa osoitteessa http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/a-poikien-1-divisioona-karsinta-lohko-5-karsinta-lohko-2/3304 

 

“Töitä on edelleen tehtävä, tyytyväisyys tappaa kehityksen. Mutta nyt ainakin tämän ja huomisen pojat saavat maistella hunajaista divaripaikan saavutusta. Odotetut vastuunkantajat olivat luotettavia ja lisäksi nuoremmasta kaartista löytyi vastuunkantajia silloin kun tarve vaati.” pohdiskeli päävalmentaja Petri Väänänen. “Koko ryhmästä ei tänä viikonloppuna löytynyt heikkoa lenkkiä. Jokainen hoiti oman osuutensa ja oli osaltaan elintärkeä tavoitteen saavuttamiseksi.” Väänänen vielä jatkaa.

 

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että tulevalla kaudella Kontiolahdella pelataan Edustuksen ja KCK:n pelien lisäksi kovatasoisia yksittäisiä otteluita myös A-junioreiden toimesta. Pelit tullaan pelaamaan viikonloppuisin ja Pohjois-Karjalan salibandykansa toivotetaan tervetulleiksi kannustamaan nuoria lupauksia yhä kovempiin saavutuksiin!

 

Joukkue kiittää kaikkia tukijoita, vanhempia ja kaikkia muitakin jotka ovat oman tukensa tavalla tai toisella antaneet. Kiitos!