LeBaJosba P15 valtakunnallisen ylempään jatkosarjaan

LeBaJosba valtakunnallisen sarjan joukkue pelasi itsensä ylempään jatkosarjaan sunnuntain kotiturnauksessa. Turnauksen ennakkoasetelmat oli selvät, kun LeBaJosban täytyi voittaa toinen turnauksen otteluista päästäkseen varmuudella ylempään jatkosarjaan.

LeBa/Josba – Welhot 2-3
Ensimmäisessä pelissä vastassa oli vanha tuttu Welhot. Ensimmäistä erää hallitsi hienokseltaan Welhot. Vastaavasti LeBa oli niskanpäällä pallollisessa pelissä kaksi seuraavaa erää, mutta Welhot tuli silti kolmannessa erässä rinnalle ja ohi. Peli oli juuri maalin peli suuntaan tai toiseen ja tällä kertaa siis kääntyi Welhoille. Pelin jälkeen molemmat joukkueet olivat tyytyväisiä pelaamiseen ja tasaiseen taisteluun. LeBaJosballe jäi siis isot panokset toiseen peliin.

Hatsina – LeBa/Josba 0-4
Toisesta pelissä ei riittänyt muuta kuin voitto, kun PyY/Sudet olivat voittaneet päivän molemmat pelinsä ja kivunnut pisteen edelle sarjataulokossa ennen alkusarjan viimeistä peliä.

LeBaJosba pystyi Hatsinaa vastaan riittävän hyvään esitykseen ja sai tehtyä riittävät maalit. Hatsina iski muutaman kerran pelissä todella vaarallisesti vastaan ja pallo pomppi lähellä maalia, mutta maalissa pelannus Paavo Eronen pystyi kuin pystyi pitämään nolla pelin. Voidaan sanoa, että LeBaJosba oli pelissä terävämpi vaarallisissa maalintekopaikoilla ja viimeisteli Hatsinan verkkoon neljästi.

Voitto varmisti ylemmän jatkosarjan paikan pisteen erolla PyY/Sudet joukkueseen.

Ylemmässä jatkosarjassa luvassa on kovia vastustajia, kun seuraavat joukkueet jakautuu kahteen lohkoon:
Porin Karhut
Classic Tampere
Steelers/Urbans Hämeenlinna
Oilers Espoo
EräViikingit Helsinki
Nokian Krp
Welhot Kuopio
Lasb Lahti
LeBa/Josba Kontiolahti
SBT Merikoski Oulu
Papas Kajaani
Nibacos Kokkola