Old Boys liitää voittoputkessa!

Kaavi kaatui lukemin 5-0! Kontiolahden illassa nähtiin kotijoukkueelta hyvää pallollista pelaamista, järkevää puolustuspelaamista ja timanttista maalivahtipeliä!

Pelissä vastustajalla oli jopa enemmän maalipaikkoja kuin kotijoukkueella, mutta kentän Kunkku löytyi kotijoukkueen tolppien välistä! Maalia vartioinut Joel ”Jölli” Raatikainen nollasi vastustajan yritykset kerta toisensa jälkeen ja vastustajassa oli jo havaittavissa tuskastumisen merkkejä. Viimekauden lonkkavaivat olivat muisto vain.. mies on kevään ja kesän aikana laittanut fysiikan timanttiselle tasolle ja se näkyy pelaamisessa vahvasti!

Ja sitten kentän Prinssi.. Herra Pekka ”Peksi” Pirhonen (42v) otti talvella vauhtia Tikkamäeltä selkäleikkauksen merkeissä ja teki paluun vakuuttavalla tavalla! Mies pelasi kaksi ensimmäistä erää ja tehot 2+0! Ei voi muuta kun nostaa hattua mikä sitkeys ja polte miehellä on joukkueurheiluun. Tästä esimerkkiä nuoremmille.. Elämässä on välillä vastatuulta, mutta purje sitkeästi uudelleen ylös ja eikun taas mennään!!

Maininnan arvoinen asia oli myös iäkkäämmät herrasmiehet Roope Mikkonen ja Lasse Mäntynen jotka tulivat paikkaamaan, kun sentteriosasto oli loukissa/reissussa. Joukkueen kaikki kolme sentteriä Aleksi Matikainen, Teemu Häyrinen ja Teemu Siiskonen olivat poissa kokoonpanosta. Herrat näyttivät kokemuksellaan ja kovuudellaan vastustajalle, että ikä on vain numeroita! Joukkueen vahvuutena tällä kaudella on ehdottomasti laaja ja laadukas pelaajarosteri. Myös Henri Vartiainen teki alkukauden perussetin ja nakutteli tehot 1+2! Mainittakoon, että joukkueen kivenkova maalivahtiosasto on herättänyt kiinnostusta muissa joukkueissa..Nou Hätä! Fanien ei tarvitse olla huolissaan.

General Manager on joutunut välillä turvautumaan vahvaan ”rallienglantiin” ja vastaamaan tylysti: NOT FOR SALE! Sarjapeleistä on nyt kolmen viikon tauko ja valmentaja Voutilaisella on hyvää aikaa keittää käärmesoppaa tuleviin peleihin. Pelit jatkuvat Juuassa vieraspelillä 4.11.2022.

Old Boysia tukemassa kaudella 2022-2023:
Heikkinen Yhtiöt Oy
Työvaatemyynti.fi
Karjalan Mestarit Oy
Lehmolan fysioterapia
Vastatili
Blåkläder Workwear
Salpakankaan Helmi
Priha työvaatteet
Wonder Grip työkäsineet
Tilitoimisto Laskentatulos
Iso kiitos tukijoillemme!