P17-pojille voitto kauden avauksessa

Ottelu Welhoja vastaan alkoi puolin ja toisin varovasti ja tarkkaillen. LeBaJosba siirtyi reilun seitsemän minuutin jälkeen 0-2 johtoon Niilon ja Petterin maaleilla. Tämän jälkeen LeBaJosban peli hajosi, kun keskialueella menetettiin palloja ja Welhot rankaisi armotta. Welhot siirtyi muutamassa minuutissa johtoon ennen kuin Petteri tasoitti Jesperin heittämästä avauksesta. Erän loppuun Welhot siirtyi vielä 4-3 johtoon.

Toiseen erään LeBaJosba sai vähennettyä pallonmenetyksiä keskialueella ja samalla joukkue sai pelin haltuunsa. Pakin paikalle siirtynyt Elias laittoi pallon etukulmaan pakin paikalta ja Juuso vei LeBaJosban johtoon muutaman minuutin pelin jälkeen. Welhot tasoitti jälleen vastahyökkäyksestä, mutta Niilon taitava maalinkierto päättyi varmaan sijoitukseen takakulmaan ja kolmanteen erään LeBaJosba lähti 5-6 johtolukemissa.

Kolmanteen erään Welhot sai enemmän otetta hyökkäyspäässä, mutta kaksi seuraavaa maalia teki LeBaJosba. Ensin Miska näki vasemmassa laidasta Valtterin nousevan pakin paikalta laitaa pitkin. Valtteri kuljetti muutaman metrin palloa ja tarkka veto takakulmaan muutti tilanteeksi 5-7.  Seuraavaksi Petteri täydensi hattutempun vetämällä pallon tarkasti takakulmaan. Welhot kavensi suoraan aloituksesta, kun eteenpäin aloitettu pallo pomppi yli Jesperin maalinedustalla. Welhot tuli vielä maalin päähän, kun pallo pelattiin maalintakaa maalin eteen ja hyökkääjä kävi laittamassa pallon varmasti maaliin. LeBaJosba puolusti lopun hyvin ja näin kauden avauksesta niukka 7-8 voitto.

Päivän suurimmat onnistujat olivat Petteri ja Miska. Kumpikin keräsi neljä tehopistettä ja auttoivat panoksellaan joukkueen voittoon.

Petteri viimeistelee voittomaalin Welhot-LeBaJosba-ottelussa.

Seuraavaksi LeabaJoba pelaa viisi peliä kotona. Peli on parasta paikan päällä, joten tervetuloa katsomaan SM-sarjapelejä paikan päälle. Seuraava peli on 17.9. klo 17 Raatekankaan liikuntahallissa ja vastaan asettuu Nokia KRP.