P16-joukkue tappio niskassa joulutauolle

Vuoden viimeisessä pelissä LeBaJosba sai vastaansa liigaorganisaatio Nokia KRP:n P16-joukkueen. Vastustajasta tiedettiin, että nopeita ja taitavia pelaajia on vastassa ja tämä tuli ottelussa todistetuksi. Ottelu pelattiin normaalista poiketen Rantakylän liikuntahallissa ja pelin jälkeen voitiin todeta, että Nokian pojat olivat yhtä liukkaita kiinni pidettäväksi kuin Rantakylän liikuntahallin lattia. LeBaJosban pojat luistelivat perässä ja Nokian pojat tekivät kentällä kaksi ensimmäistä erää, mitä halusivat ja osasivat.

Ensimmäinen erä meni Nokia KRP:lle lukemin 1-3. LeBajosba siirtyi 1-0 johtoon Miskan kaukovedolla, mutta seuraavat kolme maalia tulivat lähes samalla kaavalla. Hyökkäyspäässä menetettiin pallo heikon ratkaisun takia ja vastahyökkäys päättyi taidokkaasti pelattuun maaliin.

Toisen erän alku pysyi jokseenkin tasaisena, mutta tämän jälkeen Nokia namutteli neljä maalia enemmän tai vähemmän samanlaisten pallon menetysten jälkeen kuin ensimmäisessä erässä.

Kolmanteen erään LeBaJosba lähti hakemaan voitto erää ja näyttämään, ettei ero Nokia KRP ole niin suuri kuin kaksi ensimmäistä erää näyttivät. Erän alkuun LeBaJosba saikin maalin aikaiseksi, kun Joonas ampui pakin paikalta pallon maaliin Eemilin tehdessä maalin edessä hyvän maskin. Välissä Nokia KRP teki vielä yhden maalin ennen kuin LeBaJosba onnistui uudelleen. Eemil iski pallon maalin edestä sisään Lennin syötöstä. Loppunumerot 3-9 iski kuitenkin Nokia KRP, kun keskialueen pallonmenetyksestä tulleesta vastahyökkäyksestä Nokia rokotti vastustamattomasti.

Joonas ja Eemil onnistuivat maalinteossa Nokia KRP-ottelussa.

Puolustuspäässä varsinkin omassa pallollisessa pelissä oltiin ongelmissa, mutta Anton väänsi kaksinkamppailut vahvasti totuttuun tapaan itselleen. Joonaksen tekemä ensimmäinen maali SM-sarjassa oli myös puolustajien onnistuminen tässä ottelussa. Hyökkäyspäässä Miska-Eemil-Petteri hyökkäyskentällinen sai eniten tilanteita aikaiseksi ottelussa. Eemil taisi olla ainoana kaikkien LeBaJosban maalien aikana kentällä.

Nokia KRP oli ottelussa selkeästi parempi. Pelaajat ja pallo liikkui näyttävästi ja maalipaikkoja joukkue sai huomattavasti enemmän, joten voittajasta ei tällä kertaa ollut epäselvyyttä. Joulutauolle LeBaJosba lähtee sijalta kuusi. Tammikuussa joukkue pelaa kuusi peliä, joten pelitahti jatkuu kiivaana ja pisteitä on paljon jaossa. Seuraavaksi LeBaJosba kohtaa kovat joukkueet Etelä-Suomesta. Onneksi kotiottelut pelataan Kontiolahdella, joten pistetilin karttuminen ei ainakaan johdu liukkaasta pelialustasta.