LeBan C2-pojat onnistuneella ryöstöretkellä Kuusankoskella

LeBan C2-pojat matkustivat Kuusankoskelle pelaamaan sarjapisteistä. Vastassa olivat NST ja SB Heinola, joiden kanssa edellisissä kohtaamisissa oli pelattu tasan. Tasaiset pelit olivat siis tiedossa.

NST – LeBa-96 1-6 (1-1, 0-1, 0-4)

NST peli alkoi todella tasaisissa merkeissä ja maalipaikkoja olivat työn takana molemmilla joukkueilla. Molemmat onnistuivat maalinteossa erän loppu puolella. Toinen erä jatkoi ensimmäisen erän mallia. Maalipaikat olivat todella vähissä, mutta LeBa käytti yhden paikan hyväksi ja teki erän ainoan maalin. Viimeisessä erässä LeBa onnistui peräti neljästi heiluttamaan maaliverkkoja hyvällä laukauksilla ja oivallisilla ratkaisuilla. LeBa onnistui pitämään NST:n nollilla ja sen myötä ansaittu voitto lähti Kontiolahdelle.

SB Heinola – LeBa-96 6-8 (1-4, 1-0, 4-4)

Toisessa pelissä vastassa oli SB Heinola. LeBa onnistui ensimmäisessä erässä vakuuttavasti maalipaikoissa ja erä LeBalle 1-4. Peli itsessään oli tasaista ja sellaisena se jatkui toisessakin erässä. Heinola vastasikin erän ainoasta maalista kaventaen tilannetta. Kolmannen erän ensimmäisen maalin teki LeBa, jonka jälkeen vastustaja laittoi kiriä päälle. Heinola kavensi jo 4-5. Seuraavaksi oli vuorossa LeBan tehohetki, kun pallo löytyi vastustajan verkkoon kolme kertaa vajaassa kahdessa minuutissa.  Heinola jatkoi painostusta, mutta kaksi kavennusmaalia ei riittänyt. LeBalle taistelu voitto.

Turnauksesta saalistettiin neljä pistettä, joka on loistava suoritus näin tasaisessa ja kovassa sarjassa. Tästä on hyvä lähteä kohti seuraavia treenejä ja odottamaan seuraavaa turnausta.