P15 joukkueen Mestareiden Cup turnaus päättyi puolivälieriin

P15 joukkueen Mestareiden Cup turnaus päättyi puolivälieriin

LeBan P15 pojat matkustivat Turkuun testaamaan oman tason kovatasoiseen Mestareiden Cupiin. Matka alkoi tiistaina ja pelejä oli luvassa keskiviikosta perjantaihin.

Alkulohko lähti keskiviikkona tuloksien valossa heikommin käyntiin, kun tappiot tulivat niin TPS:lle (5-2) kuin Classicille (6-5). Pelillisesti joukkue pelasi hyvin, mutta pienet asiat ratkaisivat voitot vastustajille.

Torstaina alkusarja jatkui kahdella ottelulla. Joukkueelle oli selvää, että ensimmäisen pelin voitolla oltaisiin pudotuspeleissä. Vastustajana pelissä toimi LASB. Ottelu sai loistavan alun LeBan näkökulmasta, kun ensimmäinen maali tuli vajaan kahden minuutin pelin jälkeen. Peli eteni LeBan hallinnassa ja loppulukemat 7-1 LeBalle. Alkusarjan muut ottelut menivät sen verran ristiin, että LeBan toiseen peliin ei jäänyt panosta. Toisessa pelissä LeBa otti voiton Oilers NG:stä lukeminen 7-4. Peli olikin turnauksen parasta pelaamista.

Perjantaina puolivälierässä vastaan tuli SC Urbans/Steelers. Peli oli odotetun tasainen ja yllättävän vähä maalinen. Pitkään mentiin 0-0 tilanteessa ennen kuin vastustaja onnistui toisessa erässä kahdesti. Viimeisessäkään erässä LeBa ei onnistunut maalinteossa ennen viimeisiä minuutteja. Tasoitukseen ei enää aika riittänyt. Peli Urbans/Steelersille 2-1 ja LeBa kotimatkalle.

Puolivälierä oli LeBan osalta hyvän näköistä pelaamista. Maalipaikkoja oli, mutta nyt maalinteko ei vaan onnistunut. Salibandy on maalinteko peli ja nyt on todettava vastustaja siinä paremmaksi. LeBan pojat näyttivät, että kaikkia vastaan pystytään vääntämään tasaisesti ja pienet asiat ratkaisevat. Tästä on hyvä jatkaa kohti valtakunnallista sarjaa, jossa pelataan yhteisjoukkueena LeBa/Josba.