LeBan D1 sarjapelit jatkui Juukassa

D1-alkusarja jatkui Juukan turnauksella, jossa LeBalla oli kolme peliä.

Coach Team – LeBa-96 1-13 (0-5, 0-3, 1-5)

Ensimmäinen ottelu pelattiin isäntäjoukkuetta vastaan. Peli meni katkaisuun kolmannen erän puolessa välissä. LeBa pyrki toteuttamaan peliin teemaksi asetettua hyökkäyspelaamista ja tuloksen valossa se onnistuikin mallikkaasti. Pelin parhaana palkittiin Miska Koistinen, joka onnistui tekemään 1+4 tehot.

LeBa-96 – Josba punainen 5-4 (2-0, 0-3, 3-1)

Toisessa ottelussa vastaan tuli aina niin rakas vastustaja Josba punainen. Pelistä muodostui todella tiukka vääntö, joka ratkesi vasta viimeisen erän lopussa, kun LeBa kiri ohi. Ensimmäinen erä jo näytti, että ottelusta tulisi todella tiukka. Josba antoi kovasti painetta ja tuotti vaikeuksia LeBan avauksessa. Toinen erä oli kokonaan Josban ja kolmannen erän alussa Josban johti jo 2-4. LeBan aloitti kuitenkin loppukirin ja onnistui kääntämään ottelun itselleen. Ottelun parhaana palkittiin aivan ansaitusti Aaro Härkönen, joka torjui maalissa vakuuttavasti.

LeBa-96 – Josba musta 21-0 (7-0, 14-0, -)

Kolmannessa pelissä vastassa toinen Joban joukkue. Pelin kulku oli heti alussa lähtien selville. Lukemat kaunistuivat kahdessa erässä 21-0 lukemiin. Pelissä oli selvä tasoero, joten ei siitä sen enempää.

Turnauksesta LeBa haki täydet pisteet, joka oli tavoitteena.