LeBaJosba P06 jatkaa voittojen tiellä C2-junioreissa

LeBa/Josba jatkaa puhtaalla pelillä ja sarjakärjessä C2-junioreiden alemmassa jatkosarjassa. Kotiturnauksesta saldona oli kaksi selkeää voittoa.

LeBa/Josba – Coach Team  9-2

C2-junioreiden toisen turnauksen ensimmäisessä ottelussa kohdattiin kärkiottelussa Coach Team Juukasta. LeBa/Josba sai otteluun lentävän lähdön, kun hyvässä iskussa ollut hyökkäyskenttä Lenni-Johannes-Leevi teki ensimmäisessä vaihdossaan maalin. Lenni viimeisteli maalin hyvällä vedolla Leevin syötöstä. Seuraavan maalin teki Johannes Antonin syötöstä. Välissä Coach Team kavensi, kun maalinedestä juukalaiset voittivat kaksinkamppailun ja ampuivat pallon yläkulmaan. Johannes teki ottelun toisen maalinsa erän loppuun ottelun tehopelaajan Lennin syötöstä.

Toisessa erässä Lennillä oli mahdollisuus tehdä rangaistuslaukauksesta maali, mutta tällä kertaa Coach Teamin maalivahti oli ohittamaton. Erän lopulla Miika B sai katkon keskialueella ja ampui pallon maaliin. 

Kolmannen erän alkuun Rasmus syötti pallon maalintakaa Valtterille, jonka veto maata pitkin yllätti Coach Teamin maalivahdin. LeBa/Josban kuudennen maalin teki Miika B, jonka rannelaukaus upposi takayläkulmaan. Lenni iski tilanteeksi 7-1 Antonin laukauksen reboundista. Viimeisellä minuutilla tuli vielä kolme maalia. Ensin Miika P purjehti kentän läpi ja murtautui keskustaan ja siirsi LeBa/Josban 8-1 johtoon. Seuraavassa vaihdossa LeBa/Josban karvaus petti ja Coach Teamin kavennus oli tosiasia. Erän loppuun Viljami aukaisi maalitilinsä LeBa/Josbassa iskemällä Lennin laukauksen reboundin sisään maalin edestä. Näin loppunumeroiksi tuli 9-2 LeBa/Josba.

Viljami avasi maalitilinsä sovitun kuvion päätteeksi.

Puolustuspäässä onnistujat löytyvät pakkiparista Anton ja Viljami, jotka avasivat peliä varmasti ja olivat myös tehokkaita hyökkäyspäässä. Hyökkäyspään ykköset löytyivät tehokentästä Leevi-Johannes-Lenni, joka viimeisteli suurimman osan ottelun maaleista. Johanneksen ja Lennin syöttöpeli oli juuri sellaista, mihin ennen ottelua oltiin varauduttu.

Koko tehokentällinen juhlii päivän tehopelaajaa Lenniä.

NST II – LeBa/Josba 1-6

Turnauksen toisessa pelissä LeBa/Josba kohtasi NST: n kakkosporukan. Ottelusta muodostui puuduttava ja parhaiten ehkä unilääkkeenä toimiva kamppailu. LeBa/Josban ensimmäisen maalin viimeisteli Leevi kauden ensimmäisellä osumallaan. Hienon syötön päätypelissä tarjoili Johannes. Seuraavassa vaihdossa Juuson tarkka rannelaukaus löysi perille. Syötön maaliin tarjoili Elmeri.

Toisessa erässä edellisen maalin järkkäilijät olivat uudelleen asialla. Tällä kertaa oli Elmerin vuoro vetää pallo kaukaa maaliin Juuson syötöstä. Seuraavassa vaihdossa karvaus hieman petti ja NST:n hieno kanttilaukaus takakulmaan kavensi tilanteeksi 3-1. Tämän jälkeen LeBaJosba aktivoi karvauksen, jotta pelissä tulisi edes vähän hiki. Tämä toimi hetkeksi ja Lenni iski samasaa vaihdossa kahteen otteeseen. Ensimmäiseen maaliin syötön tarjoili  Johannes ja toiseen Anton.

Kolmannessa erässä kävely jatkui, vaikka karvausta oli aktivoitu. Erän ainoan maalin teki Oskari, kun Juuso oli karvannut pallon pois NST-pakllta. 

Puolustuspäässä Elmeri liikutti palloa ja ampui järkevästi palloa maalille, kun siellä oli maskia. Hyökkäyspäässä Lenni oli tässäkin pelissä vahva ja tehokas. Kaksinkamppailut kääntyivät voitoiksi ja pari maalia oli osoitus tehokkuudesta. Juuso sai myös hyökkäyspäässä onnistumia ja oli ottelun valopilkkuja.