LeBaJosba P05/06-pojat kahteen murskavoittoon ja C2-junioreiden haastajafinaaleihin

LeBaJosba P05/06 lähti Juukan turnaukseen pesemään kasvojaan, kun edellisessä turnauksessa oli kärsitty kaksi nöyryyttävää tappiota. Varamiespalvelusta oli tällä kertaa mukana 07-jiukkueesta Aapo, joka oli talven ajan harjoitellut hyvin D1-jouklueen mukana.

LeBa/Josba – KoRe 14-2

Turnauksen ensimmäisessä ottelussa LeBa/Josba kohtasi uuden tuttavuuden Kotkan Reippaan. LeBa/Josba ei antanut pitkänmatkalaisille armoa, vaan ensimmäisen minuutin jälkeen tilanne oli jo 2-0 Miika B:n ja Lennin tehtyä maalit. Ensimmäisessä erässä onnistuivat vielä Mikka B ja Eemil sekä KoRe kertaalleen, joten ekan erän jälkeen tilanne 4-1 LeBaJosballe.

Toiseen erään lähdettäessä valmennus painotti hyökkääjille, että löytyisikö hyökkäyspäässä vielä yksi syöttö paremmin sjoittuneelle ketjukaverille. Tämä avasikin vetopaikkoja hyvin ampuville pakeille ja Joonas, Valtteri ja Elmeri ampuivat pakin paikalta pallon maaliin. Lisäksi Lenni ja Juuso onnistuivat hyökkääjänpaikalta maalin teossa. KoRe onnistui kertaalleen ohittamaan Jesperin.

Kolmatta erää ei ehditty pelata kuin reilut viisi minuuttia, kun ottelu vihellettiin poikki ja kahdentoista maalin eron oli LeBaJosba saanut aikaiseksi. Loppunumeroiksi tuli siis 14-2. 

Puolustupään ykkönen oli Elmeri, joka liikutti palloa oikea-aikaisesti ja teki tehot 1+3 pakin paikalta. Hyökkäyspäässä Lenni paukutteli hattutempun ja Johannes oli myös totutun tehokas 05-peleissä.

SC Jenga – LeBa/Josba 2-14

Toisessa ottelussa vastaan asteli SC Jenga, josta oli edellisestä pelistä haettu nihkeä voitto, kun LeBa/Josban pojat paukuttelivat päin isokokoista maalivahtia. Tänään maalivahti saatiin liikkeelle ja alkukulmiin suuntautuneet laukaukset olivat myrkkyä Jengan maalivahdile. Ottelussa parhaiten hyökkäyspäässä laittoi myrskyn-hyrskyn kakkoskentällinen, jossa Kinnusten veljesten kanssa hyöri ja pyöri nuoriso-osaston vahvistus Aapo. Kahdessa ensimmäisessä vaihdossa kentällinen onnistui maalinteossa ja avausmaalin sai kunnian tehdä Aapo ensimmäisellä maalillaan LeBa/Josban joukkueessa. Erätauolle mentiin 4-0 johdossa, kun muut maalintekijät ensimmäisessä erässä olivat Eemil, Lenni ja Miika P.

Toisessa erässä LeBa/Josban maalitehtailu jatkui, kun Aapo teki pelin toisen maalinsa. Kuudennessa maalissa LeBa/Josba sai jälleen uuden nimen maalintekijöiden joukkoonsa. Jonne viimeisteli tarkalla rannelaukauksella taka-alakulmaan Oskarin hienon levityksen päätteeksi. Erän loppuun LeBa/Josba teki vielä neljä maalia ja Jengan onnistuessa kahteen kertaan vastahyökkäyksistä oli peli kahden erän jälkeen 2-10 LeBa/Josballe. 

Kolmatta erää ei ehditty pelata kuin viisi minuuttia, kun tuomari vihelsi pelin päättyneeksi kahdentoista maalin eron tultua täyteen. Elmeri paukutti erässä hattutempun täyteen pakin paikalta kahdella maalillaqn ja Jonne teki kauden ja ottelun toisen maalin ennen kuin Johannes lopetti pelin tilanteessa 2-14 LeBa/Josballe.

Puolustuspäässä Valtteri on pelannut nyt pari turnausta pakin paikalla ja on onnistunut uudella pelipaikalla erinomaisesti. Valtteri laittaa kovilla syötöillä pallon nopeasti liikkeelle ja tukee hienosti hyökkäyksiä. Hyökkäyspäässä Aapo-Eemil-Anton liikutti palloa sovitusti ja nopeasti. Syötön jälkeen ei pelaaja jäänyt paikalleen, vaan haki uudelleen paikkaa, johon syötön pystyisi ottamaan vastaan. Kentällinen höystettynä Valtterilla voitti pelinsä peräti 7-0, joten ottelun onnistujat oli helppo nimetä.

Voitolla LeBa/Josba varmisti pääsyn haastajafinaaliin ennen viimeistä turnausta. Seuraavan kerran LeBa/Josba P05/06 pelaa jo ensi viikonloppuna Joutsenossa, jossa jälleen kolme uutta 06-pelaajaa tekee ensiesiintymisensä LeBa/Josban yhteisjoukkueessa.