D1 ylemmän jatkosarjan kevät puoli käyntiin Kouvolassa

D1 ylemmän jatkosarjan kevät puoli käyntiin Kouvolassa

D1 Hearts aloitti kevät kaudella Kuusankoskella. Turnauksessa vastassa olivat Voima ja SB Heinola valkoinen. Saldona turnauksesta oli kaksi tasapeliä.

Voima – LeBa-96 Hearts 6-6 (3-1, 2-1, 1-4)

Pelistä tuli hyvin kaksi jakoinen, kun vastustaja hallitsi pelin alkua ja LeBa paransi viimeisessä erässä peliään. Peli sai vielä loistavan alun, kun LeBa siirtyi heti alussa johtoon. Tämän jälkeen selkä suoristui ja vastustaja tuli helposti rinnalle ja ohi. Toisessa erässä ei ryhtiliikettä saatu tehtyä ja vastustajalle ansaitusti erä voitto. Viimeiseen erään lähdettiin taistelemaan ja taistelu tuotti tulosta. Maali maalilta tultiin rinnalle ja ajassa 40:41 LeBa siirtyi jo johtoon. Lopussa oli vielä paikat varmistaa voitto, mutta palloa ei saatu maaliin. Ja niinhän siinä kävi, että vastustaja sai tasoitettua pelin. Harmistus oli kova, mutta tästä pelistä ansaittiin piste ja siihen pitää olla tyytyväinen.

LeBa-96 Hearts – SB Heinola valkoinen 4-4 (2-3, 1-1, 1-0)

Toisessa pelissä vastaan asettui Heinola valkoinen. Peli oli tasainen alusta loppuun asti. Maalinteon aloitti LeBa, mutta Heinola teki seuraavat kaksi. Sen jälkeen molemmat onnistui vielä kertaalleen ensimmäiseen erään. Toisen erän alussa molemmat joukkueet onnistui vielä kertaalleen, jonka jälkeen mentiin pitkään maaleitta. LeBan maalissa Nico otti muutaman tärkeän torjunnan ja piti LeBan voittotaistelussa. LeBa vastaavasti iski päätään Heinolan tiiviiseen puolustukseen. Viimeisen erän lopulla LeBa otti maalivahdin pois ja haki kavennusta kuudella pelaajalla. Tasoitus syntyi 43:52, kun Aleksanteri laukoi komeasti etuylänurkkaan. Päivän toinen tasapeli, joka tuli maltilla haetun tasoituksen kautta.

Tänään olisi varmasti ollut tarjolla vielä lisäpisteitäkin, mutta nyt pitää olla tyytyväinen kahteen pisteeseen. Kummassakaan pelissä pojat eivät pystyneet parhaimpaansa, mutta ei nyt huonosti pelattu ensimmäisen pelin ensimmäisen erän jälkeen. Harjoitukset jatkuu ja seuraavasta turnauksesta haetaan lisää pisteitä.