D1 Spades pelasi kotiturnauksessa 7.1.


D1-aluejatkosarja jatkui tauon jälkeen kotiturnauksella. Turnaus ei mennyt parhaalla mahdollisella tavalla, koska pistetili ei kasvanut turnauksessa.

Josba punainen – LeBa-96 Spades 8-5

Ensimmäisessä pelissä vastassa paikallisvastustaja Josba. Josba pelasi koko pelin pirteästi ja otti pelin haltuun heti alusta. LeBa ei saanut konetta käyntiin oikein koko pelissä. Lopussa maalipaikkoja saatiin tarpeeksi, mutta maalinteko oli vaikeaa. Osa syynä Josban aktiivinen puolustaminen ja hyvä maalivahtipeli. Vastaavasti LeBa ei pystynyt yhtä tiukkaan puolustukseen. Tämän pelin voitti joukkue, joka halusi enemmän voittaa.

LeBa-96 Spades – SB Welhot Flames 7-9

Toinen peli Welhoja vastaan oli melkein uusinta LeBan ensimmäisestä pelistä. Jalat eivät liikkuneet ja puolustuksessa ei oltu tarpeeksi aktiivisia. Pallollista peliä parannettiin ajoittain, mutta hyvät kirin aloitukset päättyivät aina Welhojen tehdessä seuraavan maalin.

Turnaus ei tosissaan sujunut suunnitelmien mukaan, mutta tästä pitää ottaa oppia tulevaisuuteen, että hyvin ja huonon päivän ero olisi mahdollisimman pieni. Harjoitukset siis jatkukoot.