LeBan P13/P14 juniorit vieraspeleillä Kuopiossa

Lauantaina P14/P13 joukkueet matkasivat Kuopioon vieraspeleille.
P14 kilpasarjan ottelut pelattiin Ylä-Pyörön parkettilattialla ja kotijoukkue Welhot kohdattiin kahdesti. Liekkö parketti vaikuttanut LeBalaisten pelaamiseen, kun ensimmäisen ottelun lopputulos oli ansaittu voitto 8-5 Welhot Rocksille.
Toiseen otteluun LeBan pojat saivat paremmin jalat liikkelle ja ottelu pysyikin huippu tasaisena. Lopputulos tästä ottelusta 5-5 tasapeli.
Sarja jatkuu Lieksassa 11.2.23 turnauksella.

P13 haastajasarjan ottelut pelattiin Studentialla ja sielläkin kohdattiin kahdesti Welhot. Ensimmäisessä ottelussa LeBan pojat johtivat jo 6-3, mutta Welhot jaksoivat keskittyä loppuun saakka tasoittaen ottelun viime hetkillä tulokseen 6-6.
Päivän toinen ottelu alkoikin hieman tarkkaillen Welhot Rocksin tekemisiä, kunnes toisessa erässä maalitulppa irtosi. Ottelun kaksi seuraavaa erää olivatkin maali-iloittelua ja lopputuloksena voitto 6-13 Welhoista.