E2 -junioreiden alkusarja päätökseen

E2 -junioreiden alkusarjan päätöspelit kamppailtiin lauantaina Nilsiässä. Sekä Spades että Hearts varmistivat paikat ylempään jatkosarjaan.

LeBa-96 Spades – SB Welhot Pallosalamat 10-7

Pieni parkettikenttä ja railakas hyökkäyspeli muodostivat ottelusta melkoisen maali-iloittelun. Peliä ei oltu käyty vielä kahta minuuttia, kun maaliverkkoja oli heiluteltu jo neljästi. LeBa hallitsi ottelun alkupuoliskoa ja johti ottelua pariin otteeseen kolmella maalilla, kunnes Welhojen toisen erän tehohetki käänsi ottelun hetkellisesti kuopiolaisille. Sinipaidat kasasivat kuitenkin rivinsä kolmanteen erään ja veivät ottelun nimiinsä lopulta lukemin 10-7. Tehomiehet: Rasmus 0+4, Luka 3+0, Artturi 1+2, Otto 2+0, JesseKo 2+0, Akseli 1+1, Nuutti 0+2 ja Tuomo 1+0.

LeBa-96 Hearts – Coach Team 9-11

Heartsin peli oli melko samanlaista rallattelua kuin Spadesillakin, valitettavasti viimeinen momentum jäi vieraille ja hyvin näpissä ollut ottelu kääntyi tappioksi. Sinipaidat eivät pelanneet missään nimessä huonosti, mutta oman pään pomputtelut kostautuivat tällä kertaa armottomasti ja ärhäkästi vastahyökännyt Coach käytti paikkansa tehokkaasti. Sinipaidat olivat tasaisesti johdossa aina viimeiselle vitoselle saakka, kunnes Coach tuli kuin varkain kahdessa minuutissa rinnalle ja ohi. Coach sai johtoasemasta hurjan taisteluasenteen päälle, piti lamaantuneen LeBa:n poissa parhailta maalintekotonteilta ja napautti ratkaisevan osuman tyhjiin puoli minuuttia ennen päätössummeria. Tehomiehet: Nuutti 5+3, Eetu 2+3, Peetu 1+0, Aapo 1+0, Vennu 0+1, Oskari 0+1 ja JesseKo 0+1

LeBa-96 Spades – Josba 6-4

Spades sai toisessa ottelussaan vastaansa ”paikallisvastustaja” Josban. Ottelu oli aamun hurlumhein jälkeen huomattavasti ehyempi kokonaisuus. Oman ikäluokan sarjaa pääosin haastajaryhmällä pelannut Josba oli napannut Nilsiään mukaan kourallisen kilparyhmän poikia ja näin ottelusta muodostuikin kohtuullisen hyvätasoinen ja vauhdikas taisto. Sinipaidat johtivat ottelua kahdella maalilla ennen viimeisen viisiminuuttisen käynnistymistä, mutta Josba kiri vielä parilla pikamaalilla tasoihin. Tällä kertaa LeBa kuittasi tahtipuikon kuitenkin nopeasti takaisin ja vei ottelun lopulta nimiinsä lukemin 6-4. Tehomiehet: Luka 2+0, Akseli 0+2, Oskari 1+0, JesseKo 1+0, Luukas 1+0, Tuomo 1+0, Rasmus 0+1, Otto 0+1, Nuutti 0+1 ja Artturi 0+1.

OuPa – LeBa-96 Hearts 6-10

Hearts sai päivän toisessa ottelussa vastaansa OuPan, jonka pelityyli tiedettiin yhtä suoraviivaiseksi kuin aamulla tappion aiheuttaneen Coachin. Tällä kertaa Heartsin pakka kesti kuitenkin huomattavasti paremmin kasassa ja parkettipomputteluilla ei annettu kuin pari ”turhaa” takaiskua. Hearts johti ottelua alkuminuuttien uneksimisen jälkeen alusta loppuun ja korjasi pisteet mukaansa lukemin 6-10. Tehomiehet: Aatu 4+1, Luka 3+2, Aapo 0+3, Eetu 1+0, Jimi 1+0, Matias 1+0 ja Tuomo 0+1