Naiset ylemmän jatkoturnauksen voitolla II-divarin karsintaan!

Majavat vietti sunnuntaina pitkän päivän kotilammella Kontiolahdella ja pelasi siinä sivussa kolme ylemmän jatkoturnauksen peliä. Tuloksena kaksi voittoa hienolla esityksellä, Josbasta ja Vartasta, maalin tappio taas kärsittiin Welhoille.

LeBa-96 – Josba II 3-1 (1-1,1-0,1-0)

Josba oli naisilta vielä tällä kaudella voittamatta ja siitä saatiin peliin hieman lisää voimaa. Alku oli tasaista, mutta avauserän puolivälin jälkeen peli oli Majavien hallussa. Avausmaalin onnistui kuitenkin tekemään vastustaja, kun hyvin toiminut alivoima petti toisen kerran koko kauden aikana ajassa 11.48. Mutta jo seuraavassa vaihdossa Janni teki tasoituksen upealla vedolla, tolpan kautta,syöttäjänä Sari. Erätauolle 1-1 numeroissa.

Toisen ja kolmannen erän voi paketoida samalla, sillä ne menivät niin identtisesti. Majavat piti ja liikutti palloa paremmin ja vaikka Josbakin pääsi välillä hyökkäämään, pidettiin vastustaja pois vaarallisilta tekopaikoilta. Majavat onnistui maalinteossa kerran kummassakin erässä ja molemmilla kerroilla asialla oli Speedy-Heidi. Ensimmäisen Speedy teki omasta karvauksestaan ja toisen Sarin syötöstä. Koko pelin ajan puolustus toimi hyvin ja ne pallot, jotka eivät jääneet peittoihin, poimi Kiia varmasti.

Welhot II – LeBa-96 3-2 (1-1,0-1,2-0)

Majavilta oli ehkä jäänyt edellisen ottelun hyvä olo puseroon ja se näkyi kentällä liikkeen vähyytenä, jolloin Welhojen karvaus puri tehokkaasti. Welhot meni jo avausminuutilla johtoon, kun oman pään vaparissa peittopeli epäonnistui. Majavat onnistui väsäämään tasoituksen viiden minuutin kohdalla, kun Musti tinttasi pallon maaliin Minnan syötöstä.

Toisessa erässä mentiin jo johtoon, kun Sanna viipotti vasenta laitaa ja Speedy-Heidi suti takatolpalta pallon rysään. Johto onnistuttiin pitämään kolmannen erän viidennelle minuutille asti, kunnes vastustajan kärsivällinen ja tehokas karvaus tuotti tulosta. Kaikki Welhojen maalit pelissä tehnyt Sara-Miina Rentola onnistui kahdesti minuutissa ja siirsi vastustajan 3-2 johtoon. Viimeiset puolitoista minuuttia pelattiin ilman maalivahtia ja vaikka Welho-päätyyn saatiin ärmäkkä pyöritys aikaiseksi, niin maaliin asti pallo ei mennyt. Näin Welhoille ansaittu voitto ja jatkon kannalta kaikki oli vielä auki.

LeBa-96 – Varta 5-0 (3-0,1-0,1-0)

Karsintaan päästäkseen Varta tarvitsi ottelusta voiton, kun taas Majaville olisi riittänyt tasapelikin. Peli oli kuitenkin lähes koko ajan Leba-hallintaa. Avausmaalin teki Katja ruuhkan takaa ajassa 1.31, syöttäjänä Sari. Ajassa 8.51 sai Varta jäähyn ja jo neljän sekunnin kuluttua veti Musti maskin takaa pallon tarkasti yläkulmaan Jannin syötöstä. Vielä ennen erän loppua onnistui Musti uudelleen, tällä kertaa syöttäjänä Anna. Tauolle siis 3-0 numeroista.

Toinen ja kolmas erä noudattivat samaa kaavaa kuin ensimmäinen, maaleja tosin tehtiin vain yksi per erä. Majavat piti palloa ja Varta iski muutaman kerran vaarallisesti. LeBan neljännen maalin, toisessa erässä, teki takatolpalle unohdettu Auli, jolla oli helppo työ siirtää Sannan loistavasti syöttämä pallo maaliin. Loppunumerot viiteen nollaan räppäsi hattutemppunsa täydentänyt Musti, syöttäjänä jälleen Janni. Majaville siis vakuuttava voitto ja paikka II-divarin karsintaan!!!

Vaikka naisilla oli kotiturnaus ja päivä jouduttiin aloittamaan aikaisin pesän kunnostuksella, kaikki jaksoivat hienosti koko päivän. Josba ja Varta pelit olivat todella hyviä ja niissä jaksettiin ja ennen kaikkea, maltettiin pelata sitä kuuluisaa omaa peliä. Welhot-peli kirjataan sarakkeeseen työtapaturmat ja se siitä. Maalilla Kiia oli…niin no: Kiia!! Ja vielä pitää mainita koko lauman uhrautuva puolustaminen, mikä osaltaan helpotti myös Kiian urakkaa. II-divarin karsinta pelataan su 25.3 Siilinjärvellä, Ahmon koululla. Vastaan tulevat sunnuntaina hyvin pelannut Welhot II, FB Factor ja emäntäjoukkue Veikot. Tervetuloa taas kannustamaan!! Matka on edelleen kesken…Thanks again Beavers!

Marko