Sopimusuutisia

On aika paljastaa taas muutamia sopimuspelaajia ensi kaudelle. Pelaajat ovat vanhoja tuttuja edustuksesta ja uusi nuori nimi.

Viljam Partanen tuli kesken viime kauden takaisin edustukseen ja otti heti paikan ykköskentästä. Voidaan jo puhua konkaripelaajasta, joka tulee olemaan isossa roolissa ensi kaudella.

Joona Haavistola on ihastuttanut jo useamman vuoden nopeudellaan. On todella hienoa, että puolustuksen avainpelaaja jatkaa.

Teemu Häyrinen on tuo joukkueeseen tarvittavaa laajuutta monipuolisella osaamisellaan. Tulee olemaan ensi kaudella todella keljumainen pelaaja vastustajalle.

Roope Oslanus jatkaa edustuksessa. Löi läpi viime kaudella ja nyt varmasti tulee olemaan joukkueen kantavia voimia. Toivottavasti intti ei liikaa sotke kauden kuvioita.

Lasse Karvinen nähdään myös tulevalla kaudella edustuksen vahvuudessa. Lassen rooli on jäänyt viime kausina vähän pieneksi, mutta on hoitaa tonttinsa aina. Nähtäväksi jää miten isossa roolissa Lasse nähdään ensi kaudella.

Miro Moilanen on ensimmäinen uusi kiinnitys kenttäpelaajista edustuksen joukkueessa. Nuori pelaaja osoitti viime kaudella osaamisensa Akatemian riveissä. Tästä rightin taitavasta pelaajasta kuullaan vielä.