Paluuhaastattelussa Jonne Turunen

Päivitetty kotisivuille julkaistu fb 9.12.  Haastattelussa takareisivamman jälkeen Welhot Akatemiaa vastaan paluun tehnyt Jonne Turunen, joka vaatimattomasti napautti hatullisen eli kolme maalia Welhot Akateemikkojen verkkoon.

TAKAREISIVAMMAN JÄLKEEN NÄYTTÄVÄ PALUU!?

En tiiä siitä näyttävästä paluusta, mutta pisteiden valossa kyllä 😁 Pitää antaa kiitosta ketjukavereille kyllä, hankalaa se on yksin onnistua!
Tietenkin tärkeää oli myös Kaartisen Jere saada hieman hiljaisemmaksi, kun aina kommentoimassa ja keljuilemassa😂

JALKA EI ENÄÄ VAIVAA?
Ei, pelattiin sen suhteen varman päälle ja Apassit peli jätettiin varmuuden vuoksi vielä väliin.

ETTEI KUITENKIN PIENIÄ SUONEN VETOJA OLLUT EILEN JA SIITÄ JOHTUEN KOLME MAALIA?
Eikös eilinen ollut normaali peli miulle? 😉 Ei vaineskaan, toivotaan että pieniä samanlaisia suonenvetoja on jatkossakin ja miksi ei olisi. Tästä on hyvä jatkaa!

JOS SAISIT VALITA JONKIN OMINAISUUDEN JOLTAKIN EDUSTUKSEN PELAAJALTA NIIN MIKÄ SE OLISI?

Jos saisin valita kahdelta pelaajalta, ottaisin Epen jalat ja Pv:n syöttätaidon. Maalintekotaitohan miulla on jo luonnostaan. Näin olisi kokonaisuus kunnossa.

MITÄS TOIVOIT JOULUPUKILTA?

Joulupukilta toivoin Moccamaster kahvinkeitintä. Makuelämys pitää kahvissa olla hyvä! Muita toivomuksia ei ollutkaan. Joulussa tärkeintä on, että voi yhdessä viettää aikaa haluamiensa ihmisten kanssa.

MITÄ JOULUNSEUTU TUO TULLESSAAN TURUSTEN PERHEESEEN?
Salibandya, hyvää ruokaa ja erinomaista seuraa läheisten sekä kavereiden kanssa. Lisäksi rentoutumista, koska keväällä tarkoitus mennä pitkälle.

MITÄ HALUAISIT SANOA KANNATTAJILLE?

Kannattajille kiitokset tässä vaiheessa hyvästä tuesta ja kannustuksesta tähän mennessä!! Sillä on suuri merkitys ja auttaa meitä aina. Toivottavasti jatkossa meno sen kuin yltyy! Itse pyrin myös jatkamaan samalla tavalla.

Hyvää joulua ja joulun aikaa jokaiselle sinisydämelle!🤗