Divarikarsinnan 1. kierros alkaa – ensimmäinen näytös lauantaina Kontiolahdella

 

Edustusjoukkueen kapteeni Juuso Ojanen (kuvassa) johdattaa joukkueensa lauantaina kotiyleisön eteen klo 18.30! Nyt kaikki kylänmiehet, -naiset, -mummit, -ukit ja -lapset paikalle ja myös kaupungista saa tulla kannustamaan sinisiä. 1. kierroksen vastustaja on Pirkkalan Pirkat. Ottelusarjan voitto ratkeaa kahdella voitolla ja panoksena on pääsy Divarikarsintojen viimeiseen vaiheeseen.

Viime kaudella Pirkkojen tie katkesi Merikoskea vastaan juurikin karsintojen viimeisessä vaiheessa, joten kyseessä on varsin kokenut joukkue näissä kekkereissä. Pirkkalaisissa löytyy kivasti myös paikallisväriä, kun Polvijärven oma poika Aapo Mutanen edustaa joukkuetta. Aapo muistetaan varsin pitkästä liigaurasta niin Josbassa kuin Tampereen Kooveessa. Taitava ja maalinälkäinen Mutanen kuuluu eittämättä vastustajan parhaisiin pelaajiin. Muita nostoja ovat ykköskentän tutkapari Oskari Västilä-Mika Salo ja Mutasen ketjukavereina pelaavat Tommi Ahola ja Janne Nousiainen. Pirkat nousivat runkosarjan 3. sijalta Divarikarsintoihin raivaamalla tieltään ensin runkosarjan kakkosen Soittorasian ja lopulta ykkösen RSS Panthersin. Tiedossa on siis erittäin kovassa nousukunnossa oleva ja varsin kokenutkin vastustaja.

LeBa SB joutui tekemään taas oman lohkon finaaleissa täyden päivätyön Nilsiän Apasseja vastaan, kuten viime keväänäkin. Toivotaan, että näistä kokemuksista reppuun on jäänyt arvokasta oppia myös karsintoihin. Edari pääsee iskemään tähän sarjaan terveenä ja paineetta. Kelit lämpenee ja illat valostuu, on siis salibandypelaajan paras aika vuodesta käsillä. Nyt on vielä ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä kaudella 2018-2019 miesten salibandyotteluita Pohjois-Karjalassa ja tuskin pelitkään jättävät ketään kylmäksi.

Tervetuloa Kontiolahden liikuntahallille lauantaina 30.3 klo 18.30 tai jo vähän aiemmin!