D2-joukkue matkasi Kuopioon

D2 ylempi jatkosarja jatkui tällä kertaa Kuopiossa. Vastassa päivän peleissä olivat Welhot ja VarTa. LeBan saldona turnauksesta oli tasuri ja voitto.

LeBa-96 – SB Welhot 6-6 (0-4, 3-0, 3-2)

Päivän pelit aloitti sarjan kärkikamppailu. Welhot aloitti vauhdilla ja karvasi päädystä asti. Se tuotti LeBalle vaikeuksia. LeBan pallollinen pelaaminen ei meinannut lähteä millään liikenteelle. Se näkyi lopulta myös tulostaululla ja Welhot vei ensimmäisen erän 0-4. Toinen erä oli melkein ensimmäisen toisinto, mutta osat olivat vaihtuneet toisin päin. Kolmanteen erään lähdettiin selvittämään voittajaa, kun tilanne oli 3-4. LeBa jatkoi hyvällä sykkeellä ja Welhot eivät päässeet ensimmäisen erän tahtiin. LeBa siirtyi jo 6-4 johtoon, mutta Welhot nousivat vielä tasoihin. Viimeisen maalin Welhot tekivät kuudella viittä vastaan.

LeBan pojilta hieno nousu ensimmäisen erän jälkeen, mutta pelistä jäi vähän hampaankoloon, koska voittokaan ei kauaksi jäänyt. Kaikesta huolimatta tasuri oli varmasti molemmille joukkueille ansaittu.

LeBa-96 – VarTa 7-2 (2-0, 4-1, 1-1)

Toinen peli taisteltiin VarTan kanssa. Pelissä oli tavoitteena hallita selvästi palloa ja pitää tempo kovana. Tässä ei onnistuttu, vaikka pallo enemmän olikin LeBan hallussa. Tempo ei noussut pelissä kovaksi ja välillä pallolla tehtiin helppoja virheitä. Kaikesta huolimatta voitto tuli selvästi ja missään vaiheessa ei ollut LeBalla hätää. Kahteen pisteeseen tulee olla tyytyväinen ja nähtiinhän pelissä muutama todella hieno LeBan maali.

Nyt alkaa kuukauden harjoittelujakso, jossa hietaan kuvioita entistä paremmiksi.

Tällaisissa tunnelmissa tehdään kotimatkaa ja matkahan taittuu vauhdilla.