Neljän pisteen kotitupla

Neljän pisteen kotitupla

Kuva: Janne Suhonen

Kontiolahden kiitoradalla ei vierasjoukkue ole vielä varsinaisella peliajalla pystynyt C1-junnuja kauden SM-sarjassa voittamaan. O2JKL/MuurY tarvitsi voittolaukauskilpailun pelin voittamiseen ja Happee lähti tyhjin käsin kotimatkalle.

Molempia joukkueita vastaan kohtaaminen oli kauden toinen. Happee voitettiin vieraissa lokakuussa jatkoajalla ja O2JKL/MuurY:lle otettiin niinikään vieraissa marraskuussa kunnolla turpiin.

O2:sta vastaan lähdettiin kostomielesssä edellisen pelin nöyryytyksen jälkeen. Ekan ja kolmannen erän hyvän pelin ansiosta saatiin yksi piste talteen. Happeelta haettiin nälkäisenä kolmea pistettä. Ehjä peli kolmannen erään lopulle saakka, jossa päästettiin Happee vielä aika lähelle ja pelistä tuli taas aika trilleri. Viikonlopun saldona hyvä neljä pistettä ja ollaan siihen tyytyväisiä.
– Varakapteeni Juuso Kiiskinen –

O2JKL/MuurY:n voittotulos LeBasta voittolaukauskilpailun jälkeen 13-14 ja Happee-pelin loppulukemat 8-6.

O2-peli oli ajoittain molemmilta joukkueilta todella kaunista pallollista pelaamista, mutta välillä kummankaan jengin otteissa ei ollut järjen häivää. Piste sarjakärjeltä on kuitenkin hyvä suoritus Jyväskylän ryöpytyksen jälkeen.

Happeeta vastaan pelattiin pari erää kypsää ja laadukasta pallollista peliä. Kolmannessa erässä koneesta alkoi loppua löpö kesken, mutta upeasti pojat saivat tehtyä tarvittavan kolmen pojon eteen. Yksilöiden suorituksista mainittakoon Aaro ”Jamo” Härkösen muurinvarma työ maalilla ja Rasmus Partasen toiselta planeetalta tullut takaylsyrannari!

Valmennustiimi on hyvin tyytyväinen neljään pisteeseen ja asema sarjataulukossa alkaa vakiintua. – Vastuuvalmentaja Jouni Juurela –