LeBa vahvistaa juniorivalmennustaan

Juniorivalmennukseen saadaa lisää tekijöitä ja voimaa, kun Henry Vartiainen ja Joni Naumanen ottavat LeBa-perheessä valmentajapestit.

Juniorivuodet (ainakin virallisesti) ovat nyt edustuksessakin pelaavalla ja tehoilevalla Henry Vartiaisella takana. Laitahyökkääjänä viilettävällä ”Henkalla” riittää annettavaa myös valmennuspuolella ja mies edustaakin seuraa tulevalla kaudella myös A-junioreiden valmennuksessa Petri Väänäsen kanssa. Seuran oma kasvatti jakaa näin pelaajapolun oppeja myös tuleville pelimiehille. Junioripuoleen on kova halu panostaa entistäkin enemmän ja tärkeä saada lisää silmiä ja käsiä nuorten puolelle.

95 syntynyt Joni Naumanen on pelannut menneellä kaudella Akatemian riveissä ja ottaa tulevalla kaudella vastuuvalmentajan paikan 08-junioreiden laivan peräsimessä. Vastuuvalmentajan paikka soveltuu hyvin Jonin käynnissä oleviin opiskeluihin ja tilaisuus hyödynnetään ilman muuta. 08-juniorit pitivät alkuviikosta ns. vanheimpainillan, jonka jälkeen Jonin kanssa lyötiin kättä päälle. Tärkeä kiinnitys nimenomaan nuorempien juniorien puolelle!

LeBa on innoissaan että äijät tarttuivat haasteeseen ja ovat mukana ensi kaudella kehittämässä toimintaa ja kantamassa yhteistä vastuuta. Haluamme toivottaa molemmille onnea ja menestystä tulevaan kauteen!