Viikonlopun aikana useampi joukkue oli peleillä

Viikonlopun pelit aloitti OldBoys ja viikonlopun pelit päätti P15 yhteisjoukkue Pyhtäällä.

OldBoys
Old Boys koki kauden ensimmäisen tappion heikon esityksen jälkeen CoachTeamia vastaan Juukan parketilla. Pelin kuva oli heti selvillä, kun CoachTeam iski terävästi ja tehokkaasti vastahyökkäyksistä ja Old Boys seurasi vierestä. Peli päättyi 11-5 (2-1, 6-2, 3-2).

Lauantaina P15 aluesarjaa Nilsiässä.
LeBan P15 aluejoukkueelle ei voittoja tullut Nilsiästä. Ensimmäisessä pelissä SB Raattia vastaan ei oikein onnistunut mikään ja peli päättyi Raatin voittoon 9-2. LeBa oli toisessa pelissä paremmalla ilmeellä, mutta vastustajana ollut Apassit oli kovempi lukeminen 1-4.

Lauantaina ja sunnuntaina P16 yhteisjoukkue Josba/LeBa aloitti SM-sarjan kotituplalla.
Lauantaina vastassa oli Nystars. Ottelu oli tasainen, jossa Josba/LeBa hallitsi hienoisesti kenttätapahtumia. Tämä ei kuitenkaan riittänyt pelissä voittoon, vaan Nystars vei pisteet 2-4 voitolla.

Sunnuntaina vuorossa oli peli Wirmo/TPS yhteisjoukkuetta vastaan. Pelin kuva oli lauantain kaltainen. Pelistä kehittyi jännittävä kohtaaminen, jossa Wirmo/TPS vei lopulta voiton 6-7.

P16 joukkue pelasi kaksi hyvää peliä, jossa pystyi pelamaan hyvin pallolla. Valitettavasti hyvä peli ei tuonut pisteitä, mutta antoi uskoa omaan tekemiseen. Tulevana lauantaina matka käy kohti Keravaa ja vastaan asettuu Blackbirds.

Sunnuntaina pelattiin myös P15 valtakunnallista, kun P15 yhteisjoukkue matkasi Pyhtäälle.
Turnaus sujui tuloksellisesti hyvin, kun mukaan tarttui tärkeät 4 pistettä. Päivän ensimmäisessä pelissä vastassa oli Pelicans SB. Ottelu päättyi LeBa/Josban voittoon 2-5. Pelin hahmona neljä maalia tehnyt Veeti Hirvonen.

Toisessa pelissä vastassa oli SaiPa. Ensimmäinen erä oli LeBa/Josbalta vahva ja lukemat erätauolle 5-0. Voitto kirjattiin LeBa/Josballe lopulta 7-1. Tästä on hyvä jatkaa kohti kotiturnausta, jossa ratkaistaan sarjan kolmen kärki, jotka etenevät ylempään jatkosarjaan. Kotiturnaus pelataan Kontiolahden liikuntahallilla sunnuntaina 20.11.

Solidsport – video

LeBa/Josban pelit klo 11:00 vastassa SB Welhot ja klo 18:30 Hatsina.