Viikonlopun 3.-5.2. koonti

Salibandyviikonloput jatkuu vilkaana ja LeBan joukkueita useampi peleillä.

OldBoys – Coach Team 11-4
Viikonlopun aloitti perinteisesti perjantaina OldBoys kotipelillä Coach Teamia vastaan. Otteluun oli tullut mukavasti yleisöä paikalle. OldBoys voitti ottelun melkoisen selvin numeroin 11-4. OldBoysin maaleista vastasivat Aleksi Matikainen, Henry Vartiainen ja Jesse Huurrekorpi x2 sekä Antti Nuutinen, Jesse Reijonen, Jonne Turunen, Miikka Turunen ja Teemu Häyrinen x1.

P15 aluesarja
LeBan P15 joukkue vieraili lauantaina Juukassa. Turnauksen ensimmäisessä pelissä vastassa oli SB Raatti. Ottelu päättyi tasaisen väännön jälkeen 4-4. Toisessa pelissä sarjakärki Apassit oli parempi lukeminen 5-1. Joukkueelta hyvää taistelemista ja paljon hyviä suorituksia, mutta tällä kertaa oli tyytyminen yhteen pisteeseen.

P17: Voima/SaiPa – LeBa/Josba 7-1
P17 yhteisjoukkue kävi lauantaina vierailulla Imatralla. Tuloksena vaisu esiintyminen ja tappio. Voima/SaiPa juoksu käytännössä LeBa/Josban pelaajilta jalat alta. LeBa/Josban paras hetki sattui kolmannen erän jälkeen, mutta maalinteko oli todella hankalaa. LeBa/Josban ainoan maalin ohjasi Aatu Rissanen, Aleksi Savolaisen laukauksesta.

P16: Josba/LeBa – SaiPa 4-6 ja SaiPa – Josba/LeBa 6-1
P16 yhteisjoukkue Josba/LeBa kohtasi kahdesta SaiPan viikonlopun aikana. Ensin lauantaina pelattiin Joensuussa ja sunnuntaina vastaavasti Lappeenrannassa. Lauantaina joukkue pystyi haastamaan paremmin SaiPaa, mutta sunnuntaina maalinteossa ei tullut liikaa onnistumia.

P11 sunnuntaina Varkauden turnauksessa
P11 LeBan joukkue matkasi Varkauteen ja päivän kolmesta pelistä kaksi voittoa. Ensimmäisessä pelissä Welhot Rocks oli niukasta parempi 4-3. Toisessa pelissä VarTa/JoU musta tarjosi tasaisen pelin, joka päättyi LeBalle 4-3. Päivän viimeissä pelissä VarTa/JoU toinen joukkue ei enää pysynyt niin hyvin LeBan mukana, vaan voitto LeBalle 12-1.