Piste pohjoisesta

Vieraspiste on tuliaisina, kun C1-pojat palaavat Oulun viikonlopulta. Ensimmäisen vierastuplan tuloksena kaksi tappiota, joista jälkimmäinen jatkoajalla ja piste siitä matkaan.

OLS oli LeBaa parempi maalein 9-5. ”Lauantaina kengänpohjissa oli liisteriä, eikä saatu tossua liikkeelle sitten millään. OLS sai ensimmäistä kertaa kauden aikana koko orkesterin kentälle ja pisti viimeisessä erässä melkoisen show’n pystyyn. Kaksi erää väännettiin tasaisesti, vaikka oma liike ei valonnopeaa ollutkaan.

Sunnuntain peli Merikoskea vastaan oli jälleen vuoristoradan kyytiä. Välillä suvereenia pallonhallintaa ja maltillista maalipaikkojen luontia, välillä taas karmaisevia virheitä puolustaessa. Liikkeen osalta oltiin paljon vahvempia kuin lauantaina ja juntattiin kolmannessa erässä neljän maalin takaa peli väkisin tasoihin.”, vastuuvalmentaja Jouni Juurela summasi jatkoajalle venyneen ottelun.

Jatkoaika ehti vanheta vain 13 sekuntia kun Merikoski SBT Warriors kuittasi ottelusta kaksi pistettä maalein 10-9. ”Tappiot harmittavat aina, mutta odotamme innolla oululaisten vierailua Kontiolahteen. Kotona pistetään linkous päälle molempia vastaan.”

Linja-autossa on tappioista huolimatta tunnelmaa. Pojat tuumailivat, että takki on pitkän viikonlopun jäljiltä aika tyhjä. Paljon saatiin kokemusta pitkää kautta varten. LeBa on sarjassa kuudentena, viidestä ottelusta on saaliina 9 pistettä. Elias Korhonen ja Joni Hiltunen ovat 17 tehopisteellä sarjan pistepörssissä komeasti sijoilla kolme ja neljä.

C1-poikien seuraava ottelu on vierasputken neljäs peli. Sunnuntaina 15.11. on suuntana jälleen Jyväskylä ja vastassa 02JKL/MuurY.