Pelipäivä – juhlapäivä

Kymmenen viikkoa sitten puimme viimeksi pelipaidat päälle. Edellinen kotipeli oli ennen lokakuun puoliväliä. Tällä alueella olemme olleet onnekkaampia kuin monet vastustajamme, koska harjoittelu on onnistunut täysipainoisesti koko ajan. Sarjapeli kotona pitkästä aikaa maistui hyvälle ja jokaista ottelua on tällä kaudella pelattava kuin viimeistä.

Oululaista Merikoski SBT Warriorsia vastaan iskimme jo toisen kerran tällä kaudella. Oulun peli marraskuun alussa päättyi meidän hienon viimeisen erän kirin jälkeen Merikosken jatkoaikavoittoon 10-9. Tänään peli kulki pitkälti LeBan komennossa:

Ekaan erään pojat tulivat peli-intoa puhkuen ja runnottiin riittävä neljän maalin ero. Toinen erä puskettiin ja laskettiin omia tehopisteitä. Kolmanteen erään nostettiin tasoa ja puolustettiin fiksusti pallolla voittoon. Tärkeä voitto ja hienoa, että jätkät pääsivät taas pelaamaan!

Tänään pelissä oli mukana myös valmennustiimin uusi jäsen Ilkka Korhonen. Vastuun jakaminen penkin takana auttoi jätkiä pelaamaan paremmin totesi vastuuvalmentaja Jouni Juurela pelin jälkeen.

LeBan voitto Merikoskesta lukemin 13-9, erät: 8-4, 2-3 ja 3-2. Ottelun tallenne löytyy sarjan YouTube-kanavalta: Salibandy Pojat 05 SM/Divari Live.