Haastattelussa polvivammasta toipunut Jere Kaartinen

Haastatteluun on saatu polvivammasta huikean nopeasti toipunut, liekkipaidat valinnut ja sen jälkeen vielä 2 pinnaa per peli tahdilla takonut Jere Kaartinen. Toimitus lähti utelemaan millä mielin Jere uusi sopimuksen jalan kuntouduttua!

PALUU PELIKENTILLE LIEKKIPAIDASSA TAPAHTUI TODELLA NOPEALLA AIKATAULULLA, MILLÄ MIELIN?

Joo fyssareilta tuli peukkua että polvi on tarpeeksi hyvässä kunnossa ja töitä on tehty hyvin, niin itsellekin tuli vähän yllättäen että nytkö sitä pääsee taas pelaamaan. Ylipäätään kun pääsee treenaamaan ja olemaan joukkueen kanssa se on tosi nastaa, intoa on hurjasti mutta kyllä omassa pelissä riittää kehitettävää. Onneksi tärkeät pelit on keväällä ja sillon ollaan iskussa.

MITÄ MUUTA TUOT JOUKKUEESEEN KUIN TANSSILIIKKEITÄ JA ULKONÄKÖÄ?

En kyllä tiedä tuonko kumpaakaan noista edellä mainituista mutta hyviä juttuja ja positiivisuutta ainakin! Sit jokainen voi tulla itse lauteille kattomaan mitä siellä kentällä tapahtuu.

MITÄS ÄIJÄ PUUHAILEE SÄBÄN OHELLA?

Myyntitöitä tulee nykyisin paiskittua, tavoitteita siinäkin niin tykkään! Ja kaikki muut perinteiset nuoren miehen vapaa-ajan aktiviteetit tottakai.

JOS SAISIT VALITA JONKIN OMINAISUUDEN JOLTAKIN EDUSTUKSEN PELAAJALTA, NIIN MIKÄ SE OLISI JA MINKÄ TAKIA?

Tällä hetkellä tuntuu että ottasin Juvos Andylta maalin lapiointi taidot kuten hän tykkää sanoa ja koska maaleja on kiva tehdä.

MITEN EDUSTUS PÄRJÄÄ TÄLLÄ KAUDELLA?

Ollaan joukkueen kanssa sovittu että nyt on tavote vielä runkosarjassa ja sillä mennään, mutta aistin että jotain suurta voi tapahtua.

LOPPUUN VIELÄ VAPAAT TERVEISET POPPOOLLE JA FANEILLE?

On hienoa että lebalta löytyy niin hyvin kannattajia, kaikki te tuotte lisävirtaa peleihin ja tekemiseen muutenkin. Terkut kaikille ja varsinkin junnuille! Nähdään peleissä!💪