Flames INFOA

Muutama viikko sitten Pohjois-Karjalan salibandy sai kaivattuja uutisia, kun Josba junioreiden sekä Lehmo Ball’s -96 välisen yhteistyöseuran uutisoitiin toteutuvan lähestyvältä kaudelta 2019-2020 alkaen. Toiminnan yhdistämisen käytännön toimet ovat käynnissä täyttä höyryä ja tässä tilannepäivitystä sekä kutsu osallistumaan yhteisen hyvän rakennuspöhinään kaikille Josban ja LeBan jäsenille ja seudun salibandykansalle!

Logokilpailuun on tullut hieno määrä ehdotuksia. Erittäin suuri kiitos kaikille logoehdotuksen jo lähettäneille! Jos et ole ehtinyt laittaa omaa ehdotusta tulemaan niin vielä hyvin ehtii mukaan. Logoja vastaanotetaan 15.3 saakka osoitteessa matti.huovinen@kareliaflames.fi, jonka jälkeen te jäsenet pääsette valitsemaan Karelia Flames brändäyksen suunnan ja seuralle sen tärkeimmän symbolin.

Tulevan kauden varustekilpailutus on käsillä ja myös tämän asian osalta jäsenistöltä toivotaan aloitteita ja mielipidettä. Olisiko jokin varustemerkeistä selkeästi ylitse muiden? Mitä tulisi laadun ja kustannusten rinnalla ehdottomasti mielestäsi huomioida varustetoimittajien valinnassa? Kaikki toiveet, ideat ja esitykset ovat tervetulleita! Myös muita aloitteita ja ideoita otetaan mielellään vastaan tätä varten avatussa sähköpostiosoitteessa aloitteet@kareliaflames.fi, joka tulee olemaan kehitysideoiden postilaatikko ja pankki mistä toteutusta ammennetaan tehdessämme yhdessä mahdollisimman jäsentensä näköistä Karelia Flamesia.

Lähiaikoina on hyvä pitää myös silmät auki osoitteen www.kareliaflames.fi osalta, sillä uuden seuran verkkosivut alkavat olla viimeistä puhallusta vaille tulilla. Millainenkohan yhdistelmä Josbaa ja LeBaa on tulossa? Se nähdään todella pian! Uusille verkkosivuille sitten pian päivitystä myös ensi kauden joukkueiden valmennuksen osalta ja toukokuun try in aikatauluista.