Finaalisarja käynnistyy torstaina Kontiolahdella

Kausi 2018-2019 on edennyt jo siihen vaiheeseen, että Savo-Karjalan 2. divisioonan finaalit ovat ovella. Finaaleihin etenivät jo runkosarjassa pitkään tasatahtia edenneet LeBa SB ja Nilsiän Apassit. Sama parivaljakkohan ratkaisi viime vuonnakin mestarin. Alla olevan kuvan mukaista vääntöä on varmasti luvassa senteistä ja metreistä. Apassit pelaavat tutusti kapealla rosterilla, mutta nämä herrat ovat siihen tottuneet, joten siihen ottelusarja ei tule ratkeamaan. Vierasjoukkueessa piisaa taitoa yllin kyllin. Kuvassa keskellä vääntävä Juha Airaksinen iski playoffien 1. kierroksella peräti 11 pistettä Pisabaa vastaan kolmessa ottelussa. Ääritaitavan ja hyvin laukovan Airaksisen laidoilla viilettävät tutusti maaliahneet Tero Korhonen ja Mika Miettinen. Kakkosketjustakin löytyy pelimiehiä, muun muassa kapteeni Antti Kuronen ja juonikas Aku Taira. Maalilla ykkösvahdin viittaa on ainakin toistaiseksi pitänyt Marko Möykkynen.

LeBa SB sai peliään kulkemaan VehVe sarjassa parin vaisumman erän jälkeen. Sen jälkeen tekeminen olikin terävää ja itseluottamus tuntui olevan joka äijällä hyvällä tasolla. Molemmat maalivahdit ovat hyvällä pelituntumalla VehVe sarjan jälkeen. Edarin terveystilanne on hyvä, koska rosteri on ollut täysi viime peleissä. Finaalien voittaja etenee valtakunnallisen Divarikarsinnan 1. kierrokselle.

LeBa SB – Nilsiän Apassit 1. näytös torstaina Kontiolahdella jo klo 18.30! Tervetuloa sankoin joukoin kannustamaan sinisiä ja pitämään mökää halliin. Siitä pelaajat nauttivat. Toinen ottelu pelataan lauantaina Nilsiässä ja mahdollinen kolmas kohtaaminen pelataan sunnuntaina Kontiolahdella. Kahdella voitolla heltiää  Savo-Karjalan herruus.