D2-juniorit uudistuneena kauteen

D2-juniorit avaavat kauden su 7.10. Savonlinnassa

06-syntyneiden kausi alkaa uudistuneella joukkueella ja uudella paikkakunnalla sunnuntaina 7.10. Savonlinnan parketilla ei 06:set ole aikaisemmin käyneet palloa pomputtelemassa, mutta sunnuntaina palloa yritetään kesyttää treenikavereita Leban 07:ja vastaan sekä Josban 07:ja vastaan. Uutuutena lebalaiset pelaavat pääasiassa valkoisessa paidassa.
Vaihtuvuutta on jälleen tullut runsaasti, kun kauden jälkeen tai syksyn aikana pelikentät ovat jättäneet Otso, Santeri, Niki ja Elias. Tilalle on saatu Taavi, Lenni ja Eino sekä pari kautta 04/05:ssa pelannut Miska, joten kokoonpanossa on ihanteellinen kolme kentällistä pelimiehiä, jos saadaan vanhemmista junioreissa pelaavat 06:set Elias ja Joni Miskan tavoin vahvistamaan joukkuetta.
Alkusarjan toinen turnaus pelataan 4.11. Kontiolahdella, jossa kohdataan vielä Top Team Savonlinnasta sekä sarjan ennakkosuosikki Josban 06:sten kilpajoukkue. Alkusarjan kaksi parasta menee ylempään jatkosarjaan, joten kaikki pelit tulisi voittaa tämän saavuttamiseksi.
Tiistaisin Leban 07:jen vastaan pelatuissa peleissä nuoremmat junnut ovat olleet niskan päällä ja viikonlopun kokoonpanosta saattaa olla poissa vielä Kinnusen veljekset Anton ja Eemil sairastamisen takia, joten yhdistettynä 06:sten aikaisempaan onnettomaan parkettipelaamiseen, voi ensimmäisessä turnauksessa käydä miten vain.