Classic jatkoon – LeBa taisteli miehekkäästi

Kenelläkään ei ollut yllätys, että Classic paineli kahdeksan parhaan joukkoon. Se sen sijaan oli yllätys, että Classic pysyi nollilla yli 20 minuuttia! Kauas saa tulospalvelua selata, kun vastaava on viimeksi tapahtunut. Mahtava puolustusasenne, loistava maalivahti Joel Raatikainen ja parit tolpat pitivät edellä mainitun mahdollisena.

Toisessa erässä vääjäämätön kuitenkin tapahtui. Classicin syöttöpeli tuotti useamman tyylikkään osuman ja kun vielä ylivoima toimi, olikin toisen erän lukemat tylysti 0-5, vaikka kotijoukkueellakin oli omat paikkansa.

Kolmanteen erään saapuikin sisuuntunut LeBa. Loistopaikkoja ei järin montaa ollut, mutta yksikin maali olisi lopulta maistunut. No Classic iski vielä sekunti ennen loppua läpiajosta 0-6 loppulukemat.

Hieno ja monelle paikalla olleelle varmasti ikimuistoinen tapahtuma. Ottelun sykähdyttävin hetki oli se, kun Classic otti aikalisän 30 sekuntia ennen loppua ja kaikki vierasjoukkueen pelaajat tulivat kentän puolelle antamaan aplodit runsaslukuiselle yleisölle. Todella tyylikäs ele huippujoukkueelta. Kiitos Classicille loistavasta pelistä ja onnea Suomen Cupin loppukierroksille.

LeBan osalta Cup jatkuu vielä ensi vuoden puolella Kontiolahdella pelattavalla aluefinaalilla. Ajankohta tiedotetaan heti, kun se tiedetään.