C2 ikäryhmässä kamppailtiin Savo-Karjalan herruudesta

LeBan C2 pojat matkustivat Kuopioon, jossa jatkui C2-ikäluokan ylempijatkosarja kolmen joukkueen voimin. Paikalla olivat Savo-Karjala-alueen joukkueet LeBa, Welhot ja Pisaba. Kaikki joukkueet pelasivat toisiaan vastaan, joten Savo-Karjalan herruudesta taisteltiin.

Pisaba – LeBa-96 1-12 (0-4, 0-4, 1-4)

LeBa aloitti pelin vauhdilla, kun ottelua oli pelattu 25 sekuntia, niin Niklas Hirvonen onnistui ensimmäisen kerran. Seuraavaa maalia saatiin odotella jonkin aikaa, vaikka LeBa ottikin pallonhallinnan itselleen. Pisaba sai muutamia vetoja koko pelin aikana LeBan maalia kohti. Kolmannessa erässä Pisaba sai myös maalin tehtyä vähän onnenkantamoisellakin.

LeBa iski maaleja läpi ottelun tasaiseen tahtiin eli neljä per erä. Jokainen kentällinen sai onnistumisia ja maalipaikkoja olisi ollut useampaankin. LeBan pallollinen peli koko pelin hyvin uomissa ja näyttäviä kuvioita haettiin useampaan kertaan. Pelillisestä näkökulmasta harmillista oli Pisaban muutamat sairastapaukset, jotka vaikuttivat vastustajan iskukykyyn.

Pelin jälkeen joukkue otti nopean loppuverryttelyn ja energiaa koneeseen. Tunnin päästä alkavassa pelissä vastustajana on Welhot.

LeBa-96 – SB Welhot 5-6 (1-1, 1-3, 3-2)

Savo-Karjalan herruus jäi tällä kerralla Welhoille tiukan väännön jälkeen. Peli oli todella vauhdikas ja kentällä nähtiin salibandya parhaimmillaan. Welhot hallitsi palloa läpi ottelun, mutta LeBa iski vastaan aina paikan tullen. LeBan kaksi ensimmäistä maalia tuli loistavista syötön katkon jälkeen. Toisessa erässä Welhot oli vahvoja ja menivät erään loppuun mennessä 2-4. Kolmannen erän alku oli vastaavasti LeBan, joka nousi johtoon. Erän loppupuolella Welhot onnistuivat vielä kahdesti ja LeBan oli tyydyttävä tappioon.

Peli oli todella hieno molemmilta joukkueilta. Tällaisessa pelissä varmasti jokainen pelaaja kehittyy. Nyt innolla jäädään odottamaan seuraavaa kohtaamista.