C2:set kolmen pelin maalikarkeloissa Joensuussa.

Päivän ensimmäisessä pelissä vastaan asettui uusi tuttavuus Apassit Nilsiästä.
Ensimmäinen maali nähtiin ajassa 1.26, jonka jälkeen pojat tehtailivat maaleja tasaiseen tahtiin.
Kolmatta erää oli pelattu 38 sekuntia, kun peli vihellettiin poikki keskeytyksellä ja tulostaululla lukemat 12-0 LeBalle. Apassit eivät päässeet mukaan peliin kunnolla missään vaiheessa.
Toisessa pelissä vastaan asettui aikaisemmilta vuosilta tuttu Pisaba, joka kanssa on pelattu aikaisemmin tasaisia vääntöjä. Ensimmäinen maali nähtiin ajassa 4.36 LeBalle. Ensimmäisessä erässä LeBa teki vielä pari maalia ja erätauolle 0-3 lukemissa. Toisessa erässä pari maalia LeBalle lisää.
Kolmatta erää pelattu 30s ja peli Pisaba kaventaa 1-5. Kolmas erä hieman tasaisempaa pelaamista ja maaleja tasatahtiin, mutta missään vaiheessa LeBan pojat eivät päästäneet vastustajaa iholle ja loppulukemia 4-10 LeBalle.
Kolmannessa pelissä vastaan asettuu paikallisvastus Josba.
Pallo pisteellä ja peli käyntiin. 6 sekuntia ja huimalla peli päällä tänään ollut Simo Lavikainen
( 9+4 kolmeen peliin )  1-0 LeBalle. Muutama maali LeBalle lisää ja sen jälkeen Josban leirissä tunteet rupesivat kuumenemaan ja tuomareilla täysi työ pelin hallinnassa. Erätauolle LeBan 6-0 johdossa.
Erätauolla Valmentajan tehtäväksi jäi rauhoitella poikia ja sovittiin, että pidetään me pää kylmänä.
Toinen erä numeroiden valossa hieman tasaisempi ja tilanne 8-0.
Kolmannessa erässä Josballa on hyviä maalipaikkoja ja ajassa 44.35 hyvän pelin pelanneen Nicon taakse sujahtaa hieman onnekkaan pompun jälkeen ensimmäinen maali.
LeBa kaunistelee vielä loppunumeroiksi 13 sekuntia ennen pelin loppua 10-1.
C2:set pelasivat erittäin hienot kolme peliä ja jatkaa pelejä  ylialuellisessa ylemmässä jatkosarjassa.