Sunnuntaina jatkuivat C2-pelit kotiturnauksella

Kontiolahdella pelattiin miniturnaus, kun mukana olivat Savo-Karjalan joukkueet eli LeBa-96, Welhot ja Pisaba. Turnaus oli muutenkin poikkeuksellinen, koska otteluiden välissä pelattiin C-tyttöjen sarjaa.

SB Welhot – LeBa-96 5-9 (1-2, 3-6, 1-1)

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui rakas vastustaja Savon maalta. Pelistä osasi odottaa tasaista vääntöä. Welhot hallitsivat ensimmäisiä minuutteja ja meni johtoon pelissä. Erän puolen välin jälkeen LeBa onnistui kahdesti Oskarin ollessa maalintekijä molempiin maaleihin. Welhot tuli rinnalle ja ohi toisen erän alussa. Sen jälkeen esille astui LeBan 05 kentällinen, joka onnistui toiseen erään peräti neljä kertaa.  Kolmannessa erässä LeBa ei antanut mahdollisuutta Welhojen kirille ja loppuluvut kirjattiin 5-9.

LeBa-96 – Pisaba  11-2 (5-0, 5-0, 1-2)

Toisessa pelissä vastassa oli Pisaba. LeBa pääsi hallitsemaan peliä heti alusta lähtien. Pisaba pyrki vastahyökkäyksiin. Maalinteko onnistui LeBalta hyvällä prosentilla ja intoa riitti kahden erän ajan. Viimeisessä erässä LeBa otti jalkaa pois kaasulta ja vastustaja pääsi parempiin maalintekopaikkoihin ja onnistui kahdesti tekemään maalin. Näiden maalien ansiosta erävoitto Pisaballe.