P16-pojat avaavat kauden lauantaina Kontiolahdessa

LeBaJosban P16-yhteisjoukkue kohtaa karsinnoissa neljän viikonlopun aikana SB Welhot, O2-JKL/MuurY, Saipan ja Imatran Voiman. Viime kaudella SM-sarjaa 06-ikäluokassa pelannut Pelicans joutui luopumaan karsintojen alla sarjasta pelaajakadosta johtuen. Karsintojen kaksi parasta menee talveksi valtakunnalliseen SM-sarjaan ja loput joukkueet I-divisionaan. Lohkon suosikit ovat SB Welhot, joka on viime harjoitusotteluissa ollut keskinäisissä otteluissa niskan päällä, sekä viime kaudella SM-sarjaa pelannut O2-JKL/MuurY. 

LebaJosban joukkue lähtee karsintoihin haastavista asetelmista, sillä pelaajia on ollut poissa harjoituksista flunssan vuoksi ja näin viisikkoharjoittelua ei ole päästy tekemään käytännössä ollenkaan. Onneksi yhteistyö Josban P18-joukkueen ja JosbaLeba P15-yhteisjoukkueen kanssa mahdollistaa sen, että lauantaina P16-joukkue saa kolme täyttä kentällistä kumpaankin päivän peliin.

Karsintasarjan avauspelissä vastaan asettuu heti lohkon ennakkosuosikki O2-JKL/MuurY, jolla on kokemusta kovista peleistä, sillä se pelasi ennen viime kauden keskeytymistä 06-ikäluokan SM-sarjaa. Lisäksi joukkueen pelaajia pelasi viime kaudella C1-junioreiden SM-sarjassa ja olivat siellä kantavia voimia ja pistepörssin kärkisijoilla.

Toisessa ottelussa vastaan asettuu hiukkasen tutumpi vastustaja eli Imatran Voima, jota vastaan 06-pojat ovat pelanneet useana keväänä ylialueellisessa jatkosarjassa. Sarjakokoonpanon perusteella samat Maajoukkuetie-pelaajat joukkueessa yhä pelaavat, joten LeBaJosba saa laittaa parastaan, että sarjapisteet jäisivät Kontiolahdelle.

Valitettavasti turnaukseen ei voida ottaa yleisöä vallitsevan koronatilanteen ja salibandyliiton ohjeistuksen vuoksi. Ottelut kuvataan totutusti Solidsportiin ja allaolevista linkeistä pääsee katsomaan pelit, kun vain kirjautuu Solidsport-palveluun.

klo 12.00 O2/MuurY – LeBaJosba

https://solidsport.com/lehmo-balls-96-p06/games/g/k376yj3f

Klo 17.30 LeBaJosba – Imatran Voima

https://solidsport.com/lehmo-balls-96-p06/games/g/uhg2juhw