C2 aloitti ylemmän jatkosarjan Joutsenossa

C2-pojat kävit onnistuneen hakemassa 3 pistettä Joutsenon turnauksesta. Ylempi jatkosarja sai loistavan aloituksen.

LeBa-96 – SB Heinola 3-3 (0-2, 1-1, 2-0)

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli SB Heinola. Peli oli tasainen alusta alkaen, mutta Heinola oli ensimmäisessä erässä hieman terävämpi maalipaikoissa. Toisessa erässä LeBa sai palloa liikkumaan hieman paremmin ja maali saatiin tehtyä ylivoimalla, kun Miska Koistinen laukoi hurjan lämärin Juuso Kiiskisen poikittaissyötöstä. Viimeiseen erään lähdettiin pelaamaan pelin paras erä ja se onnistui. Hyökkäyspäässä oltiin vaarallisia ja puolustuspää tilkittiin tarkemmin. Ensin kavennuksen teki Patrik Hautasaari maalivahdin torjunnan jälkeisestä irtopallosta. Maali syntyi hienosti ilmasta. Laukauksen maalille laittoi Miska Koistinen ja siitä sai syöttöpisteen. Tasoituksen onnistui tekemään Oskari Kuivalainen näppäristä rystyohjauksella. Pallon maalille toimitti Joonas Hirvonen. Tasoituksen jälkeen molemmilla oli muutama t maalipaikat, mutta pisteet jaettiin 3-3 tuloksella.

PyY – LeBa-96 4-6 (1-3, 2-1, 1-2)

Toisessa pelissä vastaan tuli uusi tuttavuus PyY Pyhtäältä. LeBa otti alussa pelin hallinnan ja meni 3-0 johtoon ennen PyY:n ensimmäistä maalia. LeBan maaleista vastasivat Juuso Kiiskinen, Joonas Hirvonen ja Aleksateri Tirkkonen. PyY:n maali herätti pojat, että tästäkään pelistä ei tule helppoa voittoa. Sen jälkeen pojat terävöittivät pelaamistaan ja vastustaja joutui tekemään kovasti hommia, että Nico Ollilainen ohitetaan maalissa. Toisen erän maalin teon aloitti LeBa, kun Simo Lavikainen onnistui maalinteossa. Vastustaja onnistui erässä vielä kahdesti, joten viimeiseen erään mentiin jännittävästi maalin johdossa. Tasainen vääntö jatkui ja molemmat joukkueet tavoittelivat maalia tasatahtiin. LeBa onnistui erässä niin yli- kuin alivoimalla. Ylivoimalla Aleksanteri käytti hurjaa kanttiaan ja alivoimalla Ahti Sivonen ohjasi taidokkaasti maalin edestä. Vastustaja sai vielä lopussa yhden maalin, mutta LeBa vei voiton ehjällä esityksellä.

3 pistettä kotiin tuomisina on hieno suoritus kovassa jatkosarjassa. Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua ja kuukauden päästä mennään uudelleen.