LeBa/Josba P15 pelit jatkuivat Lahdessa 5.2 .

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui kotijoukkue LASB. Pelissä ei maaleilla herkuteltu ja se eteni hyvin tasaisissa merkeissä läpi ottelun.
Kotijoukkue johti peliä 2-0 aivan loppuun asti, jolloin LeBa/Josba yritti kavennusta ilman maalivahtia heikolla menestyksellä. Loppunumerot 3-0 tyhjiin ja LASBille pisteet.

Muutamaa tolppaa lähemmäs ei päästy maalinteossa ja historiallinen nollapeli joukkueelle.

Toiseen peliin asettui tuttuakin tutumpi Welhot joka oli ykkösmiehistöllään matkassa, kun taas LeBa/Josba oli saanut 14 pelaajaa matkaan useiden poissaolojen seurauksena.

Jos maalinteko oli vaikeaa ensimmäisessä pelissä, niin toisessa pelissä Welhojen verkko heilui jo 15 sekunnin jälkeen. Sarjan maalipörssin kärjen Veetin raju laukaus upposi verkkoon vastustamattomasti.

Eka erän jälkeen peli LeBa/Josballe 3-0, kun Eetu Vänskä ja Veeti tekivät vielä maalit. Toisessa Welhot kavensi 3-1, mutta suoraan seuraavan aloituksen jälkeen Eetu V kanttasi johdon 4-1. Veeti ja Eetu V jatkoivat maalintekoharjoituksia ja peli toisen erän jälkeen jo 8-2. Viimeinen erä jo pelailtiin ja loppunumeroilla 10-4 ja pisteet Pohjois-Karjalaan.

Veeti 4+0, Eetu Mäntynen 0+4 ja Eetu Vänskä 3+0 pelin tehoilijat.
Maalissa Samu uurasti mallikkaasti molemmat pelit, Paavon jäädessä kotiin parantelemaan vointiaan.

Pelit jatkuvat 19.2 Kuopiossa jossa vastassa Oilers Espoosta ja Eräviikingit Helsingistä.