D1-sarjat jatkuivat viikonloppuna

LeBan molemmat D1-joukkueet olivat tulessa viikonloppuna. Ylempi jatkosarja jatkui lauantaina Kontiolahdella. Hearts hoiti kotiturnauksen puhtaasti kotiin ja voitti molemmat pelinsä. Spades jatkoi aluesarjan pelejä sunnuntaina Pieksämäellä. Saldona turnauksesta voitto ja tappio

Hearts:

SB Welhot Stars – LeBa-96 Hearts 3-7 (0-1, 1-2, 2-4)

Hearts aloitti kotiturnauksen Welhoja vastaan. LeBa hallitsi hienoisesti peliä alusta loppuun asti. Welhot puolusti hyvin läpi ottelun. LeBa malttoi liikuttaa palloa ja hakea hyviä maalintekopaikkoja. LeBalla myös puolustaminen oli kohdallaan ja Welhot eivät monesti päässeet varallisille tekopaikoille. Kokonaisuudessa ottelu oli ehjä esitys lebalaisilta ja ansaittu voitto ottelusta.

LeBa-96 Hearts – SB Heinola valkoinen 7-3 (2-0, 2-2, 3-1)

Toisessa ottelussa SB Heinola valkoinen joutui toteamaan LeBan paremmaksi. LeBa hallitsi hienoisesti palloa, mutta Heinola iski todella vaarallisesti vastaan LeBan pallon menetyksien jälkeen. Maalissa turnauksessa torjunut Nico pelasi varmasti ja esti vastustajan kiri mahdollisuudet. LeBa onnistui maalinteossa niin ylivoimalla kuin tasakentällisin. Useampi maali tuli hienojen oivallusten ja syöttöjen kautta. Peli ei ollut ihan niin hyvä kokonaisuus kuin Welhot peli, mutta edelleen pallollinen tekeminen oli riittävän hyvää.

 

Spades:

Hatsina – LeBa-96 Spades 2-8

Spadesin joukkue kohtasi Pieksämäellä ensimmäisenä Hatsinan. Spades laittoi jalat ja pallon liikkumaan ja tiputti pienellä rosterilla turnauksessa olleen Hatsinan vauhdista. Loppulukemat LeBalle 2-8.

 

Flanels – LeBa-96 Spades 10-1

Toisessa pelissä vastaan asettui sarjakärki Flanels. Flanels oli ottelussa selvästi niskan päällä. LeBan pelaaminenkaan ei ihan ollut ensimmäisen pelin tasolla. Ottelun valopilkku oli Simon iskemä rankarimaali.